AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.23 // 9.6.2023

KuPS:n ja Kuopion kaupungin yhteistyö saa jatkoa ja syvenee entisestään

KuPS:n ja Kuopion kaupungin yhteistyö saa jatkoa ja syvenee entisestään

Kuva: Juha Leskinen

KuPS ja Kuopion kaupunki syventävät pitkään jatkunutta yhteistyötä.

KuPS:n Markku Raatikainen onkin tyytyväinen yhteistyön jatkumiseen ja sopimukseen sisältyviin uusiin toimintamalleihin.

- On hienoa jatkaa aitoa vastikkeellista kehittyvää kumppanuusyhteistyötä Kuopion kaupungin kanssa. Yhteistyömme yhtenä tulokulmana on luoda ja edistää kuopiolaisten hyvinvointia. Yhteisiä jaettavia arvoja ovat hyvinvointia tukevien elintapojen, yhteisöllisyyden sekä yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistäminen. Näitä arvoja jalkautamme toiminnallisesti mm. kouluvierailujen ja pienkenttä-jalkapallotapahtumien kautta, Raatikainen kommentoi yhteistyötä.

Myös Kuopion kaupungin kansalaistoiminnan palveluiden päällikkö Kati Vähäsarja on tyytyväinen yhteistyön jatkumiseen ja sopimuksen päivitettyyn sisältöön, jossa kuopiolaisten hyvinvoinnin edistäminen on vahvasti keskiössä.

- Yhteistyön syventäminen KuPS:n kanssa perustuu vahvaan yhteiseen tahtotilaan edistää kuopiolaisten hyvinvointia. Jalkapallo ja KuPS tavoittavat laajan joukon erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä.

- Toivomme yhdessä, että yhä useampi voi kokea olevansa osa LiikkuvaKuopio -yhteisöä, jota KuPS ja jalkapallo merkittäviltä osin rakentavat. Hienoa, että KuPS on rakentamassa kanssamme Kuopiosta hyvän elämän pääkaupunkia, Vähäsarja kiittelee yhteistyön jatkumista.

Lisää uutisia