AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 9.6.2023

Jalkapallopäivä Lahdessa huipentuu Veikkausliigaotteluun - pelipaita päällä katsomoon veloituksetta

Jalkapallopäivä Lahdessa huipentuu Veikkausliigaotteluun - pelipaita päällä katsomoon veloituksetta

Kuva: Juha Tamminen

Sunnuntaina 11.6. on Jalkapallopäivä. Historian ensimmäistä Jalkapallopäivää vietetään ympäri Suomea ja Jalkapallopäivä näkyy isosti koko viikonlopun aikana myös Lahdessa.

Perinteisen jalkapallokaupungin viikonlopun ohjelmaan kuuluvat kymmenien junioriotteluiden lisäksi muun muassa FC Lahden edustusjoukkueiden kotipelit ja yhteistyöseura Lahden Reippaan kotiottelu.

Jalkapallopäivä huipentuu sunnuntaina 11.6. Hiihtiksellä kello 18.30 pelattavaan Veikkausliigan jännitysnäytelmään FC Lahti – FC Haka. Stadionilla nuorempia kannattajia viihdyttää Freestyle-jalkapallon moninkertainen Suomen mestari Alexander Wessberg. Ottelutapahtumassa kukitetaan lahtelaisen jalkapallon monitoimimies ja pitkän uran jalkapallon parissa tehnyt Kari Kangasaho ja hän suorittaa myös ottelun avauspotkun.

Ennen ottelua lahtelainen jalkapalloväki, FC Reippaan, FC Kuusysin ja Kortteliliigan jäsenet marssivat Kisapuistosta Jari Litmasen patsaalta yhdessä stadionille. Marssi alkaa kello 17.00. Pue päälle nykyisin tai joskus edustamasi seuran pelipaita ja marssin päätyttyä stadionille pääset veloituksetta otteluun.

Katso koko Jalkapallopäiväviikonlopun ottelutarjonta Lahdessa alla olevan lähdelinkin kautta.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia