AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 8.6.2023

Tappio kismitti Nuorelaa – ”Olen todella pahoillani etenkin pelaajien puolesta”

Tappio kismitti Nuorelaa – ”Olen todella pahoillani etenkin pelaajien puolesta”

Jussi Nuorela pettyi tulokseen. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS sai niskaansa kylmän suihkun, kun Pohjanmaan derby päättyi viime hetken ratkaisevaan maaliin ja tappioon SJK:n noustessa 2–1 voittoon.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela oli turhautunut ottelun lopputulokseen.

- Jos otetaan ottelun alusta ja lopusta muutama minuutti pois, pelasimme 90 minuuttia todella hyvin. Olimme parempi joukkue sen 90 minuutin aikana, kun mietitään kokonaisuutta. Ehkä vastustajalla on kuitenkin paremmat yksilöt, ja se on kai syy sille, miksi hävisimme tänään. Pelillisesti olimme tänään parempi, aggressiivisempi ja aktiivisempi joukkue molemmissa päissä. Mutta vastustaja teki kaksi maalia, ja me teimme vain yhden, Nuorela manasi VPS:n verkkosivujen mukaan.

Pohjanmaan derby osoitti selvästi, että VPS kykenee haastamaan liigan korkeatasoisimmat joukkueet. Kuten SJK-ottelussakin, monella kierroksella Vepsulla on ollut paljon enemmän peleistä otettavissa.

- Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun olemme olleet ottelussa parempi joukkue. Olemme joka pelissä näyttäneet, että kykenemme pelaamaan vähintäänkin yhtä hyvin kuin vastustajamme. HJK on ainoastaan ollut yhdessä pelissä selkeästi meitä parempi, Nuorela pohtii.

Shokkialun jälkeinen VPS:n luoma paine antoi paljon toivoa tulevasta.

- Taas kerran näytimme mihin pystyimme kovassa paikassa, sillä koimme katastrofialun ja silti keräsimme nopeasti itsemme pelaajien tehdessä valtavasti töitä. Koko ajan tuntuu, että ansaitsisimme enemmän, mutta mitään emme saa. Pelistä toiseen sama juttu. Olen todella pahoillani etenkin pelaajien puolesta siitä, etteivät he tällä työmäärällä saa pelistä mitään palkinnoksi, Nuorela harmittelee.

Lisää uutisia