AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.22 // 3.6.2023

Tainio ei selitellyt Hakan tappiota - "KuPS:n laatu oli vaan liikaa meille tänään"

Tainio ei selitellyt Hakan tappiota - "KuPS:n laatu oli vaan liikaa meille tänään"

Haka jäi KuPS:n jalkoihin lauantaina. (Kuva: KuPS Oy / Sanni Miettinen)

Kuopion Palloseura oli lauantaina FC Hakalle jopa odotettua tylympi isäntä ja kuittasi täydet kolme pistettä 3-0 -tuloksella, mikä nosti joukkueen samalla Veikkausliigan kärkeen.

Näiden kahden joukkueen välillä on totuttu näkemään viime vuosina tasaisia otteluja, mistä molemmilla oli kolme voittoa taskussaan ja kerran pisteet oli tasattu. Nyt tahtipuikkoa piti kuitenkin kotijoukkue, joka rymisteli voittoon kolmella upealla osumalla.

- Kyllä meitä nyt koetellaan. KuPS oli murhaavan tehokas ekalla jaksolla – kaksi ekaa laukausta ja kaksi maalia.

– Pelin alku oli ihan lupauksia herättävä, mutta nämä kaksi maalia oli henkisesti niin kova isku, mistä ei enää noustu. Toisen jakson alkuun kolmas maali ja peli oli lopullisesti taputeltu, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio murehti pelin jälkeen.

KuPS esitti lauantain -illassa todella tasapainoisen ja vahvan esityksen, sekä kolme upeaa maalia, millä nousi ansaitusti liigan piikkipaikalle

– KuPS:n laatu oli vaan liikaa meille tänään. Todella raskas viikko! Kaksi tappiota ja 1700 km bussissa miettiä syntejä syviä. Harmittaa pelaajien puolesta. Mistään yrittämisestä tai muustakaan ei voi syyttää. Jotenkin vastustaja rankaisee meitä kovalla kädellä.

Katseet Tainio siirsi kuitenkin menneestä tulevaan.

– Nyt kaikki keskittyminen on palautumisessa ja meillä on todella tärkeä ensi viikko tulossa! Derby Ilvestä vastaan on loistava mahdollisuus näyttää, että ollaan parempia, kuin viime pelien tulokset antaa ymmärtää, Tainio toteaa tulevaan katsoen.

Lisää uutisia