AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.22 // 2.6.2023

"Tyhjä sairaslista on ensimmäinen toivomus" - VPS miettii myös vahvistuksia rivien harvennuttua

"Tyhjä sairaslista on ensimmäinen toivomus" - VPS miettii myös vahvistuksia rivien harvennuttua

Riku Jääskä on Vepsun pitkäaikaispotilaita. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS:n alkukautta ovat leimanneet loukkaantumiset ja päävalmentaja Jussi Nuorelan toiveena on sairastuvan tyhjeneminen ainakin osittain.

Nuorelan mukaan loukkaantumisten suhteen Vepsulla on ollut melkoisesti epäonneakin. Vääränlaisen harjoittelun piikkiin poissaoloja ei voi hänen mukaansa laittaa.

– Siihen en usko. Kalle Multasen, Jesper Engströmin ja Joonas Vahteran vaivat ovat pitkältä ajalta. Riku Jääskän nilkkavamma tuli tapaturmasta. Sávio Roberton olkapää on mennyt sijoiltaan pari kertaa, ja Miika Niemellä on repeämä akillesjänteen alueella. Vain Tyler Reidin lihasvamma on sellainen, joka voisi jollain tasolla johtua harjoittelusta tai fyysisestä kunnosta, Nuorela kertoo Ilkka-Pohjalaiselle.

Nuorela toivookin edes osan pelaajista saamista takaisin pelikuntoon, mutta myöntää samalla, että myös vahvistuksille saattaisi olla tarvetta.

– Tyhjä sairaslista on ensimmäinen toivomus. Multanen ja Jääskä ovat pitkäaikaispotilaita ja tiesimme jo talvella, että Vahtera ei todennäköisesti pelaa paljoa, joten hyökkäyspäähän olisi kiva saada lisää vaihtoehtoja.

Yksi kortti on edelleen Vepsun mielessä eli viime kaudella lainalla pelannut hyökkääjä Tete Yengi. Ipswichissa kirjoilla oleva kärkimies viihtyi Vaasassa mutta tavoitteet ovat nyt todennäköisesti toisaalla.

– En osaa sanoa, mutta toki ottaisin hänet heti. En tiedä, onko se mahdollista, Nuorela toteaa.

VPS:n urheilujohtaja Janne Lindberg vahvistaa asian.

– Siihen ei ole kommentoitavaa. Hän on Ipswichin pelaaja, ja toivottavasti hän murtautuu harjoituskaudella heidän joukkueeseensa.

Lindbergin mukaan seurassa tarkastellaan joka tapauksessa kesäkuun aikana, onko joillekin pelipaikoille tarvetta vahvistuksille. Kesän siirtoikkuna aukeaa heinäkuun 12. päivä.Lähde: Ilkka-Pohjalainen
Lisää uutisia