AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 1.6.2023

Lassi Hurskainen odottaa jo kärkikamppailua – ”Huikea lähtökohta”

Lassi Hurskainen odottaa jo kärkikamppailua – ”Huikea lähtökohta”

Lassi Hurskainen odottaa mielenkiintoista kärkiottelua. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliiga jatkuu lauantaina täydellä kierroksella. Ruudun studioisäntä Lassi Hurskainen odottaa kädet kihelmöiden SJK:n ja HJK:n välistä kärkiottelua.

SJK nousi viime kierroksella Veikkausliigan piikkipaikalle ja seinäjokisilla on kahdeksasta ottelusta tilillään kuusi voittoa ja kaksi tasapeliä. HJK ja KuPS ovat pisteen perässä, mutta samalla kaksi ottelua vähemmän pelanneena.

Hurskaisen mukaan SJK on päässyt hieman puskista iskemään itsensä piikkipaikalle.

- Tuntuu, että SJK on saanut olla medialta ja faneilta rauhassa, kun mietitään lähtökohtia tähän kauteen. Kaikki katseet ovat olleet Klubissa, että miten he suoriutuvat, ja jos eivät suoriudu, niin onko siellä kriisin ainekset. SJK sieltä vaan hiljalleen porskuttanut ja lähtökohdat tähän otteluun ovat, että he ovat pelannut kaksi vähemmän ja voittaneet viisi viimeistä ottelua.

- Kuntopuntari näyttää todella hyvältä, puolustus toimii, onko sama Klubilla tällä hetkellä. Nyt kun katsotaan vaikka Klubilta tuota kokoonpanoa, jos mietitään, että alakerrassa aloittaa Peltola, Tenho, Toivio, Raitala, niin onhan tuo niin kova nippu, ettei Klubi voi olla mielestäni tekosyitä, että mikä siinä ei toimi. Onko asenteessa ollut nyt ongelmia? Viimeisestä viidestä pelistä kolme tasuria, tappio ja yksi voitto, Hurskainen analysoi Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Hurskainen odottaa jo innolla lauantain kärkiottelua.

- Mielestäni tämä ottelu ja nämä lähtökohdat tekevät tästä tähän mennessä kauden hienoimman ottelun. Tämä on huikea lähtökohta. Mielestäni SJK on selkeä ennakkosuosikki tähän otteluun, ennakoi Hurskainen.

Suplan Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa kokonaisuudessaan täältä.

Lisää uutisia