AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.22 // 1.6.2023

Interin kotiavausviikolla komeasti yleisöä - kiitoksena lapset ja nuoret ilmaiseksi 3.6. Honka-otteluun

Interin kotiavausviikolla komeasti yleisöä - kiitoksena lapset ja nuoret ilmaiseksi 3.6. Honka-otteluun

Interin kotiotteluissa on ollut hieno tunnelma. (Kuva: Tara Jaakkola)

Kotiavausviikolla rikottiin FC Interin tämän vuosikymmenen yleisöennätyksiä kahdesti. Inter osoittaa kiitoksen kaikille 8581 katsojalle, jotka loivat otteluihin ilmiömäisen tunnelman. Katsojien intohimo ja mukana eläminen luo Interin kotiotteluista juhlapäivän.

Inter tavoitteli kauan odotetulle kotiavausviikolle suuryleisöä, ja molemmissa otteluissa rikottiin Interin 2020-luvun yleisöennätykset. Inter kutsui avausviikon otteluihin Turun alueen koululaisia sekä koko Varsinais-Suomen jalkapalloseurojen juniorijoukkueita. Kutsuliput, kausikorttilaiset, seurakorttilaiset ja pääsyliput yhteen laskettuna kahdessa ensimmäisessä ottelussa oli jopa 3 900 alaikäistä katsojaa.

Juniorit näyttivät esimerkillistä kannatusta avausotteluissa ja Inter kutsuu nyt kaikki lapset ja nuoret (alle 17-vuotiaat) maksutta katsomoon juhlimaan, kun Inter kohtaa Hongan 3.6. Veikkausliigan ottelussa Veritas Stadionilla. Lasten maksuttomat liput voi lunastaa ennakkoon Tiketistä, tai noutaa stadionin lipunmyynnistä ennen ottelua noudettavien lippujen luukulta.

Seuran strategian mukaisesti Interin edustusjoukkueen tehtävänä on toimia esikuvana lapsille ja nuorille. Tämän myötä jokainen Varsinais-Suomen alakoulu saa kutsun Interin Veikkausliigan otteluun tämän kauden aikana. Lisäksi pelaajat osallistuvat vuoden aikana kymmeniin InterActionin järjestämiin lasten ja nuorten tapahtumiin, sekä vierailevat junioreiden harjoituksissa. Tällä toiminnalla Inter haluaa kannustaa lapsia ja nuoria liikunnalliseen elämäntapaan, sekä innostaa osallistumaan urheilutapahtumiin nyt ja tulevaisuudessa.

Otteluiden juhlatunnelman luo stadionilla koko seurayhteisö, yleisö ja kannattajat. Kausikorttinsa kaudelle 2023 ostaneita Inter haluaa kiittää avausviikosta tarjoamalla mahdollisuuden jakaa otteluelämys kaverin kanssa. Kausikorttilainen, tuo kaverisi, sukulaisesi tai vaikkapa naapurisi maksutta mukaan kotiotteluihin, jotka pelataan lauantaina 3.6. ja keskiviikkona 7.6. Veritas Stadionilla. Voit tuoda yhden tuttavasi kumpaankin otteluun. Liput ovat lunastettavissa Tiketistä kausikortin 13-numeroisella koodilla.

Jos et ole vielä ostanut Interin kausikorttia tälle kaudelle, osta omasi nyt ja pääset lunastamaan maksuttomat kaveriliput 3.6. ja 7.6. pelattaviin otteluihin.

Lisää uutisia