AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.22 // 30.5.2023

Inter ei antanut reservijoukkueensa yllättää - jatkopaikka Suomen cupissa irtosi selvästi

Inter ei antanut reservijoukkueensa yllättää - jatkopaikka Suomen cupissa irtosi selvästi

Inter eteni varmasti jatkoon cupissa. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Interin edustusjoukkueen ja reservijoukkueen välillä nähtiin viime vuoden tapaan kohtaaminen Suomen Cupissa.

Viidennen kierroksen ottelussa myös lopputulos oli samansuuntainen kuin edellisellä kerralla, sillä loppulukemat tulostaululla olivat edustusjoukkueen hyväksi 8-0, kun viime vuoden kohtaaminen päättyi lukemin 10-0.

Hyvän alkukauden Kolmosessa ja cupissa pelannut reservijoukkue joutui antautumaan ottelussa ensimmäisen kerran vajaan kymmenen minuutin pelin jälkeen, kun Olli Jakonen pääsi liukumaan pallon takatolpalta sisään. Reilun puolen tunnin kohdalla pallo vietiin pilkulle erotuomarin puhallettua rikkeen Arlind Sejdiun ja Oliver Kangaslahden välisessä kaksinkamppailussa, vaikka katsomosta ei yksimielistä ymmärrystä ratkaisulle tullutkaan. Taukolukemat 2-0 iski rankkarista Elias Mastokangas.

Toisella puoliajalla edustusjoukkue hautasi reservijoukkueen toiveet tilanteen kaventamisesta jo parin minuutin pelin jälkeen, kun Sejdiu pääsi tuikkaamaan pallon Aati Marttisen selän taakse. Ennen tunnin täyttymistä edustusjoukkue sai toisen rangaistuspotkunsa käsivirheestä ja Timo Stavitski iski Marttisen torjunnasta joukkueensa neljännen maalin.

Viime vuoden tapaan reservijoukkue joutui alivoimaiseksi Joel Vainionpään revittyä läpi pääsemässä olleen Jakosen maahan. Maalitilastoa kaunistelemaan pääsivät vielä kahdesti osunut Anton Aaltonen sekä Daniel Rökman ja Otto Lehtisalo. Maalintekijöistä Jakoselle, Sejdiulle, Stavitskille, Aaltoselle ja Rökmanille maalit olivat ensimmäiset Interin edustusjoukkueen virallisissa otteluissa.

Lisää uutisia