AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 29.5.2023

Ilves on Suomen suurin yli 6000 pelaajallaan - sen kunniaksi pääsyliput lauantain 3.6. FC Lahti -otteluun erikoishintaan

Ilves on Suomen suurin yli 6000 pelaajallaan - sen kunniaksi pääsyliput lauantain 3.6. FC Lahti -otteluun erikoishintaan

Kuva: Juha Tamminen

Ilves on Suomen suurin jalkapalloseura yli 6000 harrastajallaan. Seurassa ylitettiin virallisesti tällä viikolla jälleen yksi hieno rajapyykki ja samalla uusi tuhatluku, sillä seuran toimintaan on tällä hetkellä ilmoittautunut mukaan 6000 pelaajaa.

6000 keltavihreästä pelaajasta yli 5100 tulee ruohonjuuritason toiminnasta, Ilves Futis-Liigan puolelta. Futis-Liigan pelaajamäärä käsittää pelaajia lähtien 3–4-vuotiaiden lapsi-vanhempi -toiminnasta, 5-13-vuotiaiden pelitoimintaan, 14-17-vuotiaiden aluejoukkueisiin ja aina aikuisten harrastejoukkueisiin saakka.

Ilveksen kilpaurheilupuolella, junioriedustuksessa pelaajia on noin 900. Joukkueita on lähemmäs 30. Junioriedustuksen ikäluokat koostuvat 8–18-vuotiaista pojista ja tytöistä, minkä lisäksi Ilvekseltä löytyy 13 jalkapallon aikuis- ja seniorijoukkuetta eri sarjatasoilta ja neljä aikuisten futsaljoukkuetta.

Ruohonjuuritason toiminta on tunnustettua maailmalla asti, sillä Ilves palkittiin tänä vuonna UEFA Grassroots Awardsien Best Amateur Club -palkinnolla

Ilveksen pelaajapolku kasvattaa vuosittain pelaajia seuran aikuisten edustusjoukkueisiin Veikkausliigaan ja Kansalliseen Liigaan.

Ilveksen edustusjoukkueissa pelaa tälläkin hetkellä useita pelaajia, jotka ovat käyneet koko Ilves-polun läpi ja saavuttaneet unelmiaan huippu-urheilijoina.

Merkittävän rajapyykin täyttymisen kunniaksi Ilves Edustus Oy haluaa juhlia saavutusta koko seurayhteisön kesken ja seuraava mainio mahdollisuus tämänlaiselle kohtaamiselle on lauantaina 3.6., kun miesten edustusjoukkue tavoittelee voitokasta alkua kesäkuun Veikkausliigapeleihin haettuaan edellisellä kierroksella arvokkaan vierasvoiton Vaasan Palloseurasta.

Ilves – FC Lahti otteluun, 6000 Ilves-pelaajan rajan täytymisen kunniaksi, otteluliput B-katsomoon 6 euron hintaan.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia