AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 27.5.2023

Honkavaara antoi tunnustusta SJK:lle - "Hyvä, tasainen ja fyysinen peli"

Honkavaara antoi tunnustusta SJK:lle - "Hyvä, tasainen ja fyysinen peli"

"Honsu" oli pettynyt perjantain esitykseen. (Kuva: Mika Alavesa / SJK)

Kuopion Palloseuran voittoputki katkesi Seinäjoella, kun kotijoukkue otti voiton tiukan pelin jälkeen 1–0 (0–0).

KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara ei lähtenyt selittelemään tappiota

- En halua selitellä, että meillä olisi ollut huono päivä ja olisi hävitty sen takia. SJK pelasi hyvin, saatiin painetta luotua, mutta kuitenkaan vaarallisimpia maalipaikkoja ei saatu aikaiseksi, painotti Honkavaara

Honkavaara kertoi päällimmäiseksi tunteeksi harmituksen.

- Iso harmitus päällimmäisenä mielessä. Hyvä, tasainen ja fyysinen peli kokonaisuutena. Ensimmäinen nelivitonen oli meiltä hyvä, mutta valitettavasti toisella jaksolla ei oltu ihan yhtä hyvin mukana. Juuri ennen sitä maalia oli hyvä vaihe meillä, mutta valitettavasti maali tappoi sen, kertoi "Honsu".

- Ei pystytty parhaimpaan, se harmittaa oikeastaan enemmän kuin tulos. Pakko antaa myös krediittiä SJK:lle, joka pystyi rikkomaan peliä viemällä ottelua päästä päähän. Välillä sen takia jouduttiin tekemään vähän liiankin nopeita hyökkäyksiä eikä päästy pelaamaan vahvuuksillamme, harmitteli Honkavaara ottelun jälkeen.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia