AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.12 // 25.3.2023

Pikkuhuuhkajat taipui rankkarikisan jälkeen

Pikkuhuuhkajat taipui rankkarikisan jälkeen

Naatan Skyttä teki Suomen maalin. (Kuva: Juha Tamminen)

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue avasi Antalya Cupin 1–1-tasapelillä Pohjois-Makedoniaa vastaan.

Pohjois-Makedonia johti Belekissä pelattua ottelua avausjakson jälkeen, mutta Suomi nousi rinnalle toisella puolikkaalla.

Ensimmäisellä puoliajalla Robin Tihi joutui kaatamaan vastustajan Suomen boksissa ja Berat Kalkan upotti rangaistuspotkun alakulmaan. Lucas Bergström oli hyvin lähellä torjuntaa, mutta suomalaisvahti ei aivan yltänyt laukauksen tielle.

Suomi sai toiselle jaksolle mainion alun, kun Naatan Skyttä toi Pikkuhuuhkajat tasoihin heti alkuminuuteilla. Casper Terho ja Agon Sadiku pelasivat tilanteessa mainiosti yhteen, Terhon syöttö tavoitti Skytän linjan takaa ja Skyttä viimeisteli tarkasti etukulmaan.

Voittajaa haettiin varsinaisen peliajan päätteeksi rangaistuspotkuilla. Otso Koskinen, Leo Walta, Juho Kilo sekä Adam Marhiev tekivät maalit ja Bergström torjui yhden laukauksen, mutta Maksim Stjopin ja Tony Miettinen epäonnistuivat 11 metristä. Näin Pohjois-Makedonia juhli rangaistuspotkukilpailun voittoa.

Lisää uutisia