AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 1.2.2023

FC Inter on nimennyt pelaajat Liigacupiin

FC Inter on nimennyt pelaajat Liigacupiin

FC Interin miehistö Liigacupiin on nimetty. (Kuva: Juha Tamminen)

Liigacup starttaa Interin osalta tulevana lauantaina 4.2. klo 14.00, kun IFK Mariehamn saapuu Interin vieraaksi Turku Energia Areenalle. Inter on nimennyt Liigacupin otteluihin 30 pelaajan ryhmän.

Liigacupin pelaajalistalle on mahdollista lisätä myös testipelaajia, mutta tämänhetkinen lista koostuu edustusjoukkueen ja Interin akatemian omista pelaajista.

– On hienoa, että Liigacupin ottelut ovat kilpailullisia. Kilpailullisuus antaa aina erilaisen panoksen ja lähtökohdan otteluille. Lähdemme tavoittelemaan jatkopaikkaa ja jokaista ottelua lähdetään voittamaan, päävalmentaja Jarkko Wiss kommentoi seuran sivuilla.

– Seitsemän pelaajan vaihtomahdollisuus otteluiden aikana on hyvä sääntö tähän kohtaan. Se mahdollistaa peliajan jakamisen monelle pelaajalle. Peliaika alkaa tässä vaiheessa jo jonkin verran painottua viikkoesitysten sekä taktisten syiden vuoksi. Muutamat pelaajat tulevat saamaan täyden peliajan Liigacupin otteluissa. Listalle on lisätty myös akatemiapelaajia. Toiset heistä ovat lähempänä ykkösjoukkuetta, kun taas toiset ovat turvana sairastapausten tai loukkaantumisten varalta, Wiss toteaa.

– Joukkueen mukana tammikuussa ollut Adu ei näillä näkymin ole jatkamassa. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää jatkoon. Voi olla, että Liigacupin aikana jokunen testipelaaja tulee mukaan, Wiss toteaa joukkueen tämän hetkisestä pelaajatilanteesta.

Interin pelaajalista numeroineen Liigacupissa:
1 Walter Viitala (mv)
2 Jussi Niska
3 Juuso Hämäläinen
4 Mikael Almen
5 Noah Nurmi
8 Matias Ojala
9 Darren Smith
10 Petteri Forsell
11 Arlind Sejdiu
12 Matias Riikonen (mv)
13 Eetu Huuhtanen (mv)
14 Elias Mastokangas
16 Tommi Jyry
18 Olli Jakonen
19 Iiro Järvinen
20 Juho Hyvärinen
21 Matias Tamminen
22 Luka Kuittinen
23 Daniel Rökman
24 Timo Stavitski
25 Rodrigo Arciero
26 Otto Lehtisalo
27 Anton Aaltonen
28 Roope Kantola
31 Lucas Kagan
32 Djoully Nzoko
33 Valtteri Berg
34 Valentin Purosalo
35 Niilo Puustinen
36 Tino Kangasaho (mv)

Lisää uutisia