AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.04 // 26.1.2023

"Finaalipaikka ja voitto mielessä" - SJK ei peittele tavoitteitaan Liigacupissa

"Finaalipaikka ja voitto mielessä" - SJK ei peittele tavoitteitaan Liigacupissa

joaquin Gómez tähtää menestykseen myös Liigacupissa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK avaa Liigacupin lauantaina kotonaan KuPS:aa vastaan ja tavoitteet ovat korkealla.

Viime lauantaina SJK kohtasi kenraaliharjoitusottelussa Viron cup-mestari Paide Linnameeskondin, ja ottelu olikin hyvätasoinen, sekä kovan intensiteetin ottelu. SJK hävisi ottelun niukasti 1-2 luvuin, mutta pelistä jäi niin paljon positiivisia asioita mukaan, että SJK pääsee hyvällä itseluottamuksella kohtaamaan uudessa komennossa olevan KuPS:n.

– Kilpailulliset ottelut tulevat ehkä hieman liian nopeasti, näin jo tammikuussa. Nopeasti siksi, että emme halua tehdä kompromisseja fyysisen harjoittelun suhteen tässä vaiheessa harjoituskautta. Mutta tämä on joka tapauksessa kilpailu, ja otamme sen myös siten erittäin vakavasti, vakuuttaa SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez.

Gómez lähtee Liigacupiin ehdottomasti menestys mielessään.

– Meille jäi hieman huonot kokemukset viime vuodesta, kun emme päässeet tämän kilpailun finaaliin, hävittyämme välierän rangaistuspotkuilla. Ja tällä kaudella lähdemme täysin samalla asenteella kilpailuun, finaalipaikka ja voitto mielessä, Gómez kertoo.

– Kilpailun formaatti on toki hieman muuttunut, ja saamme lohkovaiheessa nyt enemmän pelejä, ja vain kaksi parasta joukkuetta etenee jatkoon. Siten jokainen peli ja jokainen piste on tärkeä.

Liigacupin ottelu SJK - KuPS Wallsport Areenalla lauantaina 28.1. kello 14.45. Kaikki Liigacupin ottelut ovat nähtävillä myös Ruudussa suorina lähetyksinä.

Lisää uutisia