AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.04 // 27.1.2023

"Hyvää harjoitusta kauteen myös kannattajille" - SJK avaa Liigacupin KuPS:aa vastaan

"Hyvää harjoitusta kauteen myös kannattajille" - SJK avaa Liigacupin KuPS:aa vastaan

Pablo Andrade on jälleen pelikunnossa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK ja KuPS kohtaavat lauantaina 28.1. Liigacupin avausottelussaan Wallsport Areenalla.

Liigacup pelataan tällä kaudella kahdessa kuuden joukkueen lohkossa, josta ensimmäiseksi ja toiseksi sijoittuneet kohtaavat toisen lohkon vastaavat välierissä, ja välierien voittajat etenevät finaaliin. SJK:n kanssa samassa lohkossa pelaa AC Oulu, FC Haka, Ilves, VPS ja lauantaina vastaan tuleva KuPS.

– Lauantaina saamme vastaamme joukkueen, jonka tunnemme hyvin. Toki siellä on tapahtunut joitain muutoksia pelaajien ja staffin osalta, mutta emme usko, että KuPS muuttaa kovinkaan paljoa pelitapaansa, pelin rakennetta tai sitä miten he tekevät kaikki asiat. Ja olemme valmiita kohtaamaan heidät, pohtii SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez.

– Tiedän, että siitä tulee kova peli. Ja peli, jossa pitää taistella kovaa jos haluamme hallita peliä, sillä myös he haluavat tehdä niin. He tykkäävät pitää palloa ja prässätä korkealta kuten mekin. Itse asiassa he tekevät monet asiat hyvin samalla tapaa kuin me.

Viime viikon Paide-ottelusta SJK:lta puuttuivat kipeänä olleet Pyry Hannola, Kingsley Ofori ja Pablo Andrade. Koko kolmikko on nyt takaisin harjoituksissa, ja varmuudella sivussa on ainoastaan KPV-harjoitusottelussa loukkaantunut Ville Tikkanen.

– Meillä on jälleen hyvä harjoitusviikko takanamme, joten olemme valmiit. Olemme myös saaneet pelaajia takaisin, jotka olivat sairaana viime viikolla. Samalla sitten joillain muilla on ollut hieman flunssaa, sillä nyt on semmoista aikaa ja viruksia kiertää. Mutta muuten olemme hyvin kasassa, sanoo Gómez.

– Viime ottelussa oli hallissa jo mukava tunnelma, ja pääsemme taas kannattajiemme eteen. Tämä on myös heille hyvää harjoitusta kauteen, ja he saavat äänet auki talven jäljiltä. Toivommekin, että tästä tulee meille hieno lauantai yhdessä, Gómez lähettää vielä lopuksi terveiset SJK-kannattajille.

Neljälle SJK-pelaajalle lauantain ottelu voi olla myös kilpailullinen debyytti SJK-paidassa ja yleisön edessä. Joka harjoitusottelussa tähän mennessä maalin tehnyt hyökkääjä Jaime Moreno, uusimpana Arsenalista lainasopimuksella mukaan liittynyt maalivahti Ovie Ejeheri, laitapuolustaja Macario Hing-Glover, joka kantaa paidan selkämyksessä vain nimeä Macario, sekä keskikenttäpelaaja Markus Arsalo, ovat vielä ilman kilpailullista ottelua SJK:ssa. Ainakin jotkut tai kenties kaikki heistä nähdään varmuudella kentällä lauantaina. Mukana on myös akatemiasta mukaan nostettuja pelaajia.

Liigacupin ottelu SJK - KuPS Wallsport Areenalla lauantaina 28.1. kello 14.45. Kaikki Liigacupin ottelut ovat nähtävillä myös Ruudussa suorina lähetyksinä.

Lisää uutisia