AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.48 // 4.12.2022

Sunnuntain ottelu on AC Oululle testaamisen paikka

Sunnuntain ottelu on AC Oululle testaamisen paikka

Juhani Pennanen avaa AC Oulun maalilla. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu ja AC Oulu / OLS reservijoukkue kohtaavat tänään ensimmäisessä harjoitusottelussa. Ottelu alkaa kello 13.00 Garam Masala Areenalla.

AC Oulun kumpikin joukkue on nuorentunut viime kaudesta ja molemmat ovat harjoitelleet kolmisen viikkoa. Joulutauko alkaa edustusjoukkueella viikon päästä Kuopion reissun jälkeen ja reservi treenaa vielä viikon pitempään ennen lomia.

Tämän päivän ottelussa molempien valmennus on asettanut saman tyyppisiä tavoitteita. He haluavat nähdä omat pelaajansa pelissä, joka ei ole aivan sama asia kuin pelkissä harjoituksissa näkeminen. Edustusjoukkueella on tällä hetkellä yksi testipelaaja mukana ja reservijoukkueella on useampia pelaajia, jotka eivät vielä ole varmistaneet paikkaansa tulevan kauden kokoonpanossa.

Otteluun on varmasti turha alkaa miettimään suurempaa kilpailuasetelmaa, koska perusolettamus on, että Veikkausliigajoukkue voittaa Kakkosen joukkueen. Jos niin ei käy, niin siitäkään ei voi vetää vielä kovin suuria johtopäätöksiä suuntaan tai toiseen. Molemmat joukkueet ovat vielä raakileita ja kausi odottaa vasta tuloaan, eikä kevätauringosta ole vielä tietoakaan. Tänään valmennukset saavat tietoa ottelusta, miten kolmen viikon harjoittelu on tuottanut tulosta niin yksilö- kuin joukkuetasolla. Molemmat joukkueet ovat keskittyneet viimeisten viikkojen aikana perusasioiden harjoitteluun, jotka toimivat tukirakenteena sitten tulevalle kaudelle.

Joukkueitten kokoonpanot otteluun löytyvät alla olevan lähdelinkin kautta.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia