AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.47 // 22.11.2022

Suomen Cupiin 2023 ilmoittautuminen alkaa marraskuun lopussa

Suomen Cupiin 2023 ilmoittautuminen alkaa marraskuun lopussa

KuPS on hallitseva Suomen Cupin mestari. (Kuva: Juha Tamminen)

Jalkapallon miesten Suomen Cupiin 2023 voi ilmoittautua maanantaina 28.11.2022 alkaen. Ilmoittautumisaika päättyy tammikuussa, jolloin maanantai, 9.1.2023, on viimeinen ilmoittautumispäivä.

Uudistettu miesten Suomen Cup oli menestys. Osallistujia oli peräti 314 joukkuetta, joista Kuopion Palloseura veti lopulta pisimmän korren ja pääsi nostamaan Antero Nymanin muistopalkintoa. Nyt on aika kääntää katseet ensi vuoteen ja uuteen cup-kauteen.

Miesten Suomen Cupin aloitus siirtyy eteenpäin. Sarjan kaksi ensimmäistä kierrosta sekä mahdollisesti aluekohtaisen joukkuemäärän tasoittava tarpeellinen Tasauskierros 0, pelataan aikavälillä 17.2. – 10.4.2023.

– Hienoa, että pystyimme venyttämään alkukierroksia kesään päin. Tämä palvelee paremmin joukkueita. Ne ovat valmiimpia ja varmasti tämä auttaa myös olosuhteiden osalta, Suomen Cupin kehityspäällikkö Tomi Leivo-Jokimäki kertoo.

Lisää uutisia