AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 25.10.2022

"Häneltä löytyy X-factoria! " - Stavros Zarokostas jatkaa Hakassa

"Häneltä löytyy X-factoria! " - Stavros Zarokostas jatkaa Hakassa

Stavros Zarokostas maalinteossa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan kausikorttikampanja etenee kohti maalia. Tänään rikkoutui 1600 varatun kortin raja, minkä johdosta on aika julkaista seuraava pelaajasopimus.

Tälle kaudelle Yhdysvaltain Charleston Batterystä FC Hakaan saapuneen hyökkääjän Stavros Zarokostasin sopimuksessa ollut optio on käytetty ja mies jatkaa Valkeakoskella myös ensi kaudella.

- Stavrosista näki heti talvella, että häneltä löytyy X-factoria! Todella miellyttävä kaveri, joka on paukuttanut tällä kaudella mukavat tehot ja näen, että hänellä on vielä paljon kehitettävää pelin taktisissa aspekteissa.

- Ollaan iloisia, että saadaan jatkaa töitä kimpassa, päävalmentaja Teemu Tainio hehkuttaa.

24-vuotias kreikkalainen on pelannut tällä kaudella 24 ottelussa, viimeistellyt niissä kaikkiaan seitsemän maalia ja syöttänyt kaksi. Todellisena supervaihturina useaan otteeseen toiminut Zarokostas on itsekin erittäin tyytyväinen aikaansa täällä, sekä tietysti myös allekirjoitettuun jatkosopimukseen.

- Olen erittäin innoissani voidessani jatkaa täällä ja rakentaa sitä kautta menestyksekästä kautta.

- Vuosi Hakassa on ollut uskomaton kokemus, ja parasta täällä on ollut rakentamani suhteet sekä ystävyydet.

Vaikka sopimuksen myötä ensi kausi käväisikin jo mielessä, niin tällä hetkellä hyökkääjän keskittyminen on tässä kaudessa, sillä tärkeimmät pelit ovat vielä edessä.

- Odotan peleistä todella tiukkoja kamppailuja. Uskon, että saamme kauden parhaan suorituksen otteluihin ja päätämme kauden hyvissä merkeissä.

Haka ja VPS ratkaisevat ensi kauden viimeisen Europaikan kaksiosaisessa finaalissa, minkä ensimmäinen osaottelu pelataan keskiviikkona 26.10.2022 kello 18.00 alkaen Vaasassa. Toinen ja ratkaiseva ottelu pelataan sunnuntaina 30.10.2022 kello 15.00 Tehtaan kentällä.

Hakan sopimuspelaajat kaudelle 2023:
Aatu Hakala, Niklas Friberg, Atte Sihvonen, Janne-Pekka Laine, Vigori Gbe ja Stavros Zarokostas.

Lähde: FC Hakan tiedote
Lisää uutisia