AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 20.8.2022

SJK taistelee tiukasti paikasta Mestaruussarjassa – ”Nyt pitää kyllä raapia pisteitä”

SJK taistelee tiukasti paikasta Mestaruussarjassa – ”Nyt pitää kyllä raapia pisteitä”

Kuva: Juha Tamminen

SJK isännöi lauantaina KuPS:aa ja molemmat taistelevat isoista pisteistä. SJK:n toppari Matej Hradecky tietää panokset loppukautta ajatellen.

Veikkausliigan runkosarjaa on jäljellä neljä kierrosta. SJK kohtaa seuraavissa otteluissaan kärkikaksikon KuPS:n ja HJK:n sekä vielä VPS:n ja IFK Mariehamnin.

SJK on tällä hetkellä sarjassa seitsemäntenä tasapistein FC Interin ja AC Oulun kanssa ja vain kolme pistettä neljäntenä olevaa Hakaa perässä. SJK tarvitsee loppukauden aikana vielä pisteitä varmistaakseen paikkansa kuuden joukossa.

- Nyt kaksi tosi kovaa matsia, niistä pitää koettaa raapia pisteitä. Yritetään meidän omalla pelillä hallita niitä ja voittaa molemmat, Hradecky miettii Veikkausliigan podcastissa.

SJK on ollut vahvassa iskussa viime aikoina, sillä kahdeksaan edellispeliin on tullut vain yksi tappio. Hradecky uskoo SJK:n mahdollisuuksiin napata voitot myös ensin KuPS:sta ja sitten HJK:sta.

- Kyllä omasta mielestä, me ollaan saatu tosi hyvin se meidän pallollinen pelaaminen kuosiin. Me ollaan myös tosi vaarallisia nyt hyökkäysalueella, mikä oli alkukaudella vähän huonoa. Ei saatu tehtyä maaleja, Hradecky miettii.

Kärkikaksikon jälkeen edessä on kutkuttava paikallispeli VPS:aa vastaan.

- Ne on hienoja matseja, derbyt on aina hienoja. Ihan sama missä pelaa, Stadissa tai Turussa tai Pohjanmaalla. Ne ovat ihan omia otteluita, niissä on aina oma fiiliksensä ennen matsia.

SJK-KuPS lauantaina 20.8. kello 17.00 OmaSP Stadionilla. Hradeckyn haastattelu kuunneltavissa kokonaisuudessaan Veikkausliiga-podcastista.

Lisää uutisia