AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.34 // 22.8.2022

Matej Hradecky selätti loukkaantumiset ja palasi huipulle - "Yrittää vain nauttia”

Matej Hradecky selätti loukkaantumiset ja palasi huipulle - "Yrittää vain nauttia”

Matej Hradecky on kokenut urallaan kaksi vakavaa polvivammaa. (Kuva: Juha Tamminen)

Matej Hradecky on kärsinyt urallaan loukkaantumisista. Sitkeä peluri on kuitenkin nostanut itsensä takaisin huipulle.

Hradeckyllä meni polvi kahdesti peräkkäin ja oli sen vuoksi sivussa pelikentiltä yli kaksi vuotta. Hän kertoo Veikkausliiga-podcastissa lopettamisenkin käyneen mielessä, mutta nyt nauttivan vastuusta.

- Ehdottomasti. Vaikka kropassa on ollut aika paljon kireyksiä tässä, mutta yrittää vain nauttia siitä. Itsellä oli se kaksi ja puoli vuotta mitä olin loukkaantuneena, niin silloin ei tullut yhtään pelejä. Kyllä siinä ajatteli jo, että lyönkö nappulat naulaan, mutta onneksi en tehnyt sitä. Nyt olen ollut kunnossa ja toivottavasti myös jatkuu sillain, Hradecky mietiskeli Veikkausliiga-podcastissa.

Hradecky myöntää polvivammojen ottaneen henkisesti koville.

- Kun kuulin, että tuli toinen eturistisidevamma niin siinä oli henkisesti aika loppu. Onneksi oli tällainen perhe mitä meillä on, että jengi ymmärtää. Kyllä siinä aika paljon keskusteltiin ja se vaatii aikaa, pitää olla kärsivällinen, että tekee oikeaan aikaan oikeita asioita.

Vammakierteestä toivuttuaan Hradecky palasi kasvattajaseuraansa TPS:aan, jonka jälkeen portit Veikkausliigaan avautuivat taas.

- Menin Tepsiin, ne pelasivat Ykköstä ja noustiin siinä. Tomas oli kanssa siellä. Se oli oikeastaan oikea ratkaisu, että pääsi pelaamaan Ykköstä eikä suoraan Veikkausliigaa. Sai vähän peliaikaa alle.

Hradeckyn haastattelu kuunneltavissa kokonaisuudessaan Veikkausliiga-podcastista.

Lisää uutisia