AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 24.9.2021

Ilveksen Mikael Almén palaamassa riviin - "Alan olla kunnossa"

Ilveksen Mikael Almén palaamassa riviin - "Alan olla kunnossa"

Mikael Almén on ollut viime viikot sivussa. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen nuori puolustaja Mikael Almén on palaamassa kauden ratkaisuotteluiden kynnyksellä pelikuntoon loukkaantumisen jälkeen.

Vasempana wingbackina usein viihtyvä Almén on ollut puolikuntoisena, mutta paluu viheriölle lähenee. Oikeaan perspektiiviin laitettuna Almén allekirjoittaa sanonnan, että urheilija ei tervettä päivää näe.

− Nilkan nivelsiteiden kanssa tuli ongelmia Maarianhaminan reissulla. Nyt alan kuitenkin olla jo kunnossa, Almén valottaa.

− Olen ennenkin ollut loukkaantuneena, joten tiedän kyllä, että pää kestää. Olen vierestä nähnyt ikävämpiäkin juttuja, esimerkiksi viime kaudella luiden murtumisia. Sitäkin kautta näitä juttuja oppii käsittelemään. Olen itse päässyt onneksi vähällä.

Ilves-kasvatti joutui Veikkausliigan lisäksi jättämään U21-maajoukkuetehtävät väliin syyskuun alussa.

− Pari ensimmäistä EM-karsintapeliä meni sivu suun. Viro- ja Kroatia-matsit siinä olisi ollut, mutta ei voi mitään. Pitää tehdä töitä, että kutsu tulee vielä uudestaankin.

− Olen ollut lehtereillä katsomassa Ilveksen pelit. On hienoa nähdä, että voittoja tulee erittäin tasaisista joukkueista ja meidän niin sanotusti pääkilpailijoista. Joukkue taistelee ja tästä on hyvä jatkaa.

Lisää uutisia