AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.27 // 9.7.2021

"Tämä ei tietenkään ollut tulos, jota haimme" - Hongan Lucas Kaufmann pettyi tasapeliin

"Tämä ei tietenkään ollut tulos, jota haimme" - Hongan Lucas Kaufmann pettyi tasapeliin

Lucas Kaufmann pettyi torstain tulokseen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka ja färsaarelainen NSÍ Runavík kohtasivat Bolt Arenalla Konferenssiliigan ensimmäisen karsintakierroksen otteluparin avausosassa.

Kotijoukkue Honka oli pelissä niskan päällä, mutta maaleja ei syntynyt.

– Tämä ei tietenkään ollut tulos, jota haimme. Valmistauduimme otteluun mielestäni huolella ja harjoittelimme hyvin. Emme olleet parhaimmillamme tänään, mutta täytyy toki antaa kehuja myös vastustajalle tiiviistä puolustamisesta, Lucas Kaufmann kommentoi ottelun jälkeen.

Tulos oli pettymys Hongalle, mutta Kaufmann muistuttaa jatkopaikan olevan edelleen täysin omissa käsissä.

– Totta kai näissä kaksiosaisissa ottelupareissa haluaisi ottaa ensimmäisestä osasta hyvän tuloksen ja sitä kautta päästä hyvistä asetelmista toiseen osaotteluun. Nyt kummallakaan joukkueella ei ole toiseen osaan etua. Uskon, että tulemme olemaan kuitenkin hyvin valmistuneita.

- Totta kai meidän olisi pitänyt voittaa tänään. Mutta emme nyt voi tehdä muuta kuin keskittyä seuraavaan Veikkausliigaotteluun ja sen jälkeen toiseen osaotteluun. Meidän täytyy vierasottelussa Färsaarilla, näyttää, että olemme parempi joukkue ja napata se jatkopaikka. Teemme varmasti kaikkemme sen eteen, Kaufmann mietti.

Lisää uutisia