AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 1.7.2021

Eetu Mömmöllä kaksijakoiset tunnelmat – ”Herättiin vasta tappioasemassa”

Eetu Mömmöllä kaksijakoiset tunnelmat – ”Herättiin vasta tappioasemassa”

Eetu Mömmö jäi tällä kertaa maaleitta. (Kuva: Mikko Mäkelä)

Ilves haki keskiviikkona pisteen Kotkasta 1-1-tasapeliin päättyneessä ottelussa. Ilveksen Eetu Mömmö jäi kaipaamaan voittoa, mutta pistekin kelpasi.

Mömmö oli lähellä maalintekoa ottelussa, mutta hänen laukauksensa osui ylärimaan.

– Niin lähellä! Tällä kertaa ei mennyt. Eetu (Vertainen) antoi hyvän syötön ja minä maalissa sitten hänelle. Toki kaikki krediitti hänelle, siinä Eetu ohitti varmaan neljä pelaajaa yksinään, Mömmö kertoo Ilveksen sivuilla.

– Harmittaa kyllä, ettei saatu enempää maaleja. Herättiin vasta tappioasemassa. Alusta asti tällä menolla oltaisiin otettu kolme pistettä. Pidän kuitenkin tätäkin pistettä arvokkaana, sillä loppukaudesta voi moni peli mennä ristiin.

Mömmö nautti Arto Tolsa Areenan tunnelmasta.

– Uskon sen vaikuttaneen, että KTP halusi antaa viimeiset jäähyväiset valmentajalleen. Yleisö oli intohimoinen. Kyllä sai kuulla kunniansa, kun tuli harhasyöttö tai meni hieman väärin tilanteeseen, Mömmö naureskelee.

Lisää uutisia