AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.25 // 27.6.2021

Hakan Yartey iloitsee yleisön paluusta – ”Pelaajana pelaat faneille ja seuralle”

Hakan Yartey iloitsee yleisön paluusta – ”Pelaajana pelaat faneille ja seuralle”

Ishmael Yartey nauttii yleisön edessä pelaamisesta. (Kuva: Jussi Rämä)

Koronatilanne Suomessa ja Pirkanmaalla on parantunut siinä määrin, että katsomoihin saadaan nyt ottaa entistä enemmän yleisöä. FC Hakan seuraaviin kotipeleihin katsomokapasiteetti on jo yli 2000 katsojaa.

Hakan hyökkääjä Ishmael Yartey iloitsee, että yleisö pääsee taas seuraamaan pelejä paikan päältä.

- Pelaajana pelaat faneille ja seuralle. Tuntuu hyvältä, että fanit ovat palanneet katsomoihin. On hieno kuulla heidän ääniään ja kannustusta. Se motivoi meitä entistä enemmän ja auttaa meitä saamaan itsestämme entistä enemmän irti, Yartey muistuttaa yleisön tärkeydestä koskilaisten sivuilla.

Yartey pääsi FC Lahtea vastaan kokemaan koskilaisyleisön luoman tunnelma ja haluaa jatkossa saada lisää.

- Haluan vielä kiittää faneja heidän tuestaan. Toivottavasti jatkossa katsomossa nähdään entistä enemmän faneja. Kun näet ja kuulet yleisön, niin siitä tulee paljon lisäenergiaa ja -motivaatiota.

Yartey pääsee nauttimaan kotiyleisön tuesta seuraavan kerran keskiviikkona, kun FC Honka tulee vierailulle Tehtaan kentälle. Yartey'lla on vahva usko joukkueen tekemiseen.

- Aloitimme aika hitaasti, mutta sen jälkeen peli on mennyt parempaan suuntaan. Luotamme valmentajien työhön ja he luottavat meihin. Meidän vain täytyy tehdä kovasti töitä. Vaikkemme aina voittaisi, niin valmentajat uskovat meihin ja me uskomme itseemme.

FC Haka ja FC Honka ottavat mittaa toisistaan toisen kerran vajaan viikon sisään keskiviikkona.
Lisää uutisia