AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 13.5.2021

Ilveksen Eetu Mömmö valmiina HIFK-koitokseen – ”Erilainen haaste meille”

Ilveksen Eetu Mömmö valmiina HIFK-koitokseen – ”Erilainen haaste meille”

Eetu Mömmö on tehnyt tällä kaudella kaksi maalia.

Toukokuun alussa 19 vuotta täyttänyt Eetu Mömmö on pelannut täydet minuutit Ilveksen kahdessa ensimmäisessä liigaottelussa.

AC Oulua vastaan Mömmö iski molemmat osumat 2–0-vierasvoitossa. Viime tiistaina Ratinassa tuloksena HJK:ta vastaan olikin sitten 0–3-tappio.

– Klubia vastaan olimme aika unisia ensimmäisen puoliajan. He pääsivät paikoille ja tekivät nopeasti tarvittavat maalit. Kolmen maalin takaa on keskimäärin aika vaikea nousta pisteille.

– Toiselle jaksoille saimme vaihtojen kautta pari pykälää lisää vauhtia, mutta maalit jäivät puuttumaan. Oma pelipaikkakin muuttui siinä puolustavammaksi wingbackin rooliksi, kun vaihdoimme järjestelmää, Mömmö kertaa Ilveksen sivuilla.

Seuraavassa koitoksessa maalitili pyritään jälleen avaamaan toista helsinkiläisporukkaa IFK:ta vastaan.

– HIFK on erilainen haaste meille. Kokonaisvaltaisesti kyse ei ole ennakkoon ihan niin kovasta joukkueesta kuin HJK, mutta kaikki meidän pitää laittaa likoon että vieraista tulos saadaan. Pelejä tulee nopealla tahdilla, joten nopeasti pitää taas kasata ajatukset matsipäivään.

Ilveksen joukkueeseen on liittynyt uutta väriä viimeisimmäksi Kolumbiasta. Kilpailu peliajasta kasvaa keskikentällä ja hyökkäyspäässä.

– Mielestäni uudet kaverit Roger Torres ja Jean Carlos Blanco tuovat kaivattua johtajuutta ja ikää nuoreen joukkueeseen. He ovat kokeneita pelureita ja hyvä henki vaikuttaa olevan porukassa. Englantikin sujuu, Mömmö kertoo.

Lisää uutisia