AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.10 // 11.3.2021

Almén uskoo Ilveksen parantavan – ”Olemme paljon valmiimpia kuukauden päästä”

Almén uskoo Ilveksen parantavan – ”Olemme paljon valmiimpia kuukauden päästä”

Mikael Almén nousi viime kaudella isoon rooliin Ilveksessä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen taival Suomen Cupissa päättyi tänä vuonna lohkovaiheeseen, kun se jäi omassa lohkossaan viimeiseksi. Mikael Almén kuitenkin uskoo joukkueen olevan vahvempi Veikkausliigakauden pyörähtäessä käyntiin.

Ilveksen joukkue on muuttunut paljon täksi kaudeksi, kun joukkueesta poistui iso määrä kokemusta ja tilalle tuli useita nuoria pelaajia. Muutokset näkyivät Suomen Cupissa eikä peli ollut vielä aivan uomissaan, mutta Almén luottaa joukkueen olevan parempi kauden käynnistyessä.

– Uskon, että pelimme lähtee rullaamaan, kun pelaajat tutustuvat toisiinsa paremmin. Cup oli meille hyvää valmistautumista kauteen, ja saimme enemmän tietoa toisistamme. Olemme paljon valmiimpia kuukauden päästä kuin ennen cupin pelejä, Almén toteaa Palloliiton sivuilla.

Almén nousi isoon rooliin Ilveksessä viime kaudella ja pelasi yhteensä 20 ottelua joukkueen vasemmalla laidalla. Almén odottaa itseltään entistä enemmän tulevana kautena.

– Lähden kauteen tosi odottavaisilla fiiliksillä. Tulevalla kaudella on aina tavoitteena pelata paremmin kuin edellisellä – odotan itseltäni enemmän tasaisuutta. Koska meillä on nuori joukkue, jokaiselta pelaajalta odotetaan johtajuutta. Tavoitteenani on, että minusta löytyy sitä vielä entistä enemmän.

Lisää uutisia