AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 5.2.2021

Hilander sopeutunut hyvin Hakaan – ”Innolla on menty”

Hilander sopeutunut hyvin Hakaan – ”Innolla on menty”

Mika Hilander siirtyi täksi kaudeksi Hakaan. (Kuva: Jukka Jaskara)

Talven siirtomarkkinat alkoivat rytinällä heti viime kauden päätyttyä, kun Ilveksen monivuotinen ykkösvahti ja kapteeni Mika Hilander teki sopimuksen paikallisvastustaja FC Hakan kanssa. Hilander on nauttinut uusista tuulista ja alustaan valkeakoskelaisseuran pelaajana.

Hilanderin sopimus Hakaan julkaistiin heti viime kauden päätöskierroksen jälkeisenä päivänä ja kokenut maalivahti on ehtinyt tutustua uusiin kuvioihin parin kuukauden ajan. Alkuvaikutelma on ollut positiivinen.

- On tuntunut mukavalta. Halli on hyvä missä treenaamme päivittäin, valmennus ja treenit ovat olleet hyviä ja joukkuekaverit ovat olleet mukavia tyyppejä ja laadukkaita pelaajia. Ei mitään ongelmaa ole ollut. Innolla on menty, Hilander kertoo Hakan Mustavalko-TV:n haastattelussa.

- Vähän on uudet kuviot ja tietyt asiat ovat muuttuneet myös omassa treenaamisessa siirron myötä. On ollut ihan mukavaa ja mieltä virkistävää, Hilander jatkaa.

Erityisesti Tehtaan kentällä olevat pelaajien sosiaaliset tilat ovat tehneet Hilanderiin vaikutuksen.

- Ihan ensimmäisenä positiivisena yllätyksenä oli pelaajien tilat. Olen aina käynyt täällä vain vieraskopissa enkä nähnyt paljoakaan tätä stadionia muuten kuin vierasjoukkueen silmin. Nyt ensimmäisenä kun tänne tuli, niin pelaajien tilat ovat hienot. Stadionhan on hieno yleisölle ja pelaajille pelata, mutta ne pelaajien tilat yllättivät positiivisesti heti ensimmäisenä, kehuu Hilander.

Hakan joukkue on muuttunut jonkin verran täksi kaudeksi ja joukkueeseen on tulossa vielä uusia hankintoja. Hilander on seurannut joukkueen rakennustyötä hyvillä mielin.

- Mielestäni kaikki hankinnat ovat osoittaneet testijaksonsa aikana ansaitsevansa paikan joukkueesta. Kaikki ovat olleet helposti mukaan otettavia persoonia ja hyviä pelaajia. Hyviä pelaajia on viime vuodenkin pelaajat, ja moni nuori pelaaja pyrkii kehittymään ja menemään eteenpäin, kuten minäkin yritän vanhoilla päivillä. Ei tässä pelkästään taantumaa vastaan tapella, Hilander heittää.

FC Hakan kilpailukausi alkaa lauantaina, kun se kohtaa Eerikkilän urheiluopistolla pelattavassa ottelussa IFK Mariehamnin kello 15.00. Kaikkia Suomen Cupin otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Ruutu-palvelun kautta.

Lisää uutisia