AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.48 // 4.12.2019

Mestari saapui vielä pytyn kanssa juhlistamaan kotikonnuille

Mestari saapui vielä pytyn kanssa juhlistamaan kotikonnuille

Kuva: Juha Tamminen

Suomen mestari Ilmari Niskanen vieraili vielä ennen joukkueharjoitusten alkua kotipaikkakunnallaan Kiuruvedellä ja mukana olivat myös Veikkausliigan mestaruuspokaali ja SM-kultamitali.

Paikallisen KiuPa:n kasvatti sai vastaanottaa viime perjantaina lukuisia onnitteluita ja hän oli kysytty mies yhteiskuviin sekä nimikirjoituksia jakamaan.

- Arki on taas pikku hiljaa alkanut, mutta halusin ehdottomasti tulla vielä kotipaikkakunnallekin mestaruutta juhlistamaan. Kiuruvedellä olen kuitenkin kasvanut ja täällä myös jalkapallon aloittanut, Niskanen totesi Kiuruvesi-lehden haastattelussa.

- Koululla sain kirjoittaa suunnilleen pari tuntia nimmareita. Hieman meni oppilailla päivän opetusaikataulu uusiksi, mutta se taisi ihan kelvata heille, Niskanen hymähti.

Kuopiossa on mestaruusjuhlat juhlittu ja palattu jo harjoituskentälle.

- Melko pian mestaruuden jälkeen alkoi tulla fiilis, että kunpa pääsisi jo takaisin treenaamaan. Hieman tosin jouduin harjoituksiin palaamista siirtämään, kun sairastuin sitkeään flunssaan. Siinä tuli sitten pieni pakkoloma ja jouduin huilaamaan kauemmin kuin halusin. Nyt olen kuitenkin saanut harjoiteltua pari viikkoa ihan täysipainoisesti ja kovaa on menty. Meillä on ollut omatoimijakso, joten olen tehnyt paljon fysiikkaa Tapani Turusen laatimilla harjoitusohjelmilla, Niskanen kertoo.

Tämän viikon alussa KuPS:n pelaajat palasivat joukkuetreeneihin. Ensimmäiset tosipelit odottavat tammikuun puolenvälin jälkeen, kun Suomen Cup alkaa. Veikkausliiga käynnistyy huhtikuussa ja heinäkuussa KuPS pääsee pitkästä aikaa Mestareiden liigan karsintoihin.

Lähde: Kiuruvesi lehti
Lisää uutisia