AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 8.11.2019

SJK:n Dorman tuoreesta sopimuksesta: "Hänessä on paljon potentiaalia"

SJK:n Dorman tuoreesta sopimuksesta: "Hänessä on paljon potentiaalia"

Jude Arthurissa nähdään Seinäjoella paljon potentiaalia. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK julkaisi torstaina ghanalaispelaaja Jude Arturin sopimuksen, joka pitää miehen Seinäjoella kauden 2022 loppuun asti.

- Jude Arthur sopeutui todella nopeasti SJK:hon ja Veikkausliigaan. Hän on vielä varsin nuori pelaaja, mutta hänessä on paljon potentiaalia ja uskon, että pääsemme näkemään hänen kasvavan pelaajana entisestään. Siksi olemme erittäin iloisia, että saimme hänet tänne pysyvästi, sanoo SJK:n tekninen johtaja Richard Dorman seuran verkkosivuilla.

- Olemme viimeisen vuoden aikana muuttaneet pelaajarekrytointia ja käytäntöjämme. Tavoitteena on saada joukkueeseen nälkäisiä nuoria pelaajia, joiden mukana pelaa kokeneita ammattilaisia. Siitä saadaan hyvä yhdistelmä tuleviksi vuosiksi. Tärkeintä on saada kaikki taistelemaan yhdessä SJK:n värien puolesta sekä edustamaan seuraamme ylpeänä, Dorman huomauttaa.

Lisää uutisia