AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 7.11.2019

Jude Arthur pitkään sopimukseen SJK:n kanssa

Jude Arthur pitkään sopimukseen SJK:n kanssa

Jude Arthur jatkaa Seinäjoella. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK käytti lainapelaaja Jude Arthurin sopimuksessa olleen osto-option ja lunasti hänet Ghanan pääsarjaseura Liberty FC:stä.

Samalla Arthur solmi SJK:n kanssa pelaajasopimuksen, joka pitää hänet seurassa aina kauden 2022 loppuun.

- Olen todella onnellinen juuri nyt. Sillä on minulle suuri merkitys, että olen nyt täysin SJK:n pelaaja, enkä vain lainalla täällä. Sillä nyt tiedän, että seura haluaa pitää minut täällä ja he uskovat minuun. Uskon myös, että tämä on minulle itselleni mahtava tilaisuus kehittyä ja mennä entisestään eteenpäin pelaajana. Aionkin tehdä töitä todella kovaa SJK:n eteen, käyttää tämän mahdollisuuden ja antaa itsestäni kaikkeni joukkueelle, sanoo Jude Arthur SJK:n verkkosivuilla.

Ghanan U20-maajoukkueen keskikenttäpelaaja tuli SJK:n riveihin viime tammikuussa kauden mittaisella lainasopimuksella. Päättyneellä kaudella hän pelasi SJK:ssa 25 ottelua ja teki niissä yhden maalin sekä antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Lisää uutisia