AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.37 // 18.9.2019

HIFK-kapteeni Patronen innoissaan nuorten tehovalmennuksesta - "Tosi hyvä meininki"

HIFK-kapteeni Patronen innoissaan nuorten tehovalmennuksesta - "Tosi hyvä meininki"

Hannu patronen on viihtynyt nuorten kanssa kentällä. (Kuva: Juha Tamminen)

Suuren suosion saavuttanut HIFK:n Treenaa Tähtien Kanssa -tehovalmennus on alkanut lupaavasti ja sekä valmentajat että nuoret ovat olleet äärimmäisen tyytyväisiä harjoitusjakson ensimmäiseen viikkoon.

Innokkaille sekä tavoitteellisille maalivahdeille ja kenttäpelaajille tarkoitettu tehovalmennus on pitänyt sisällään tehokasta sekä yksilöllistä valmennusta, eri ikäisille nuorille. HIFK:n ammattitaitoiset valmentajat ovat suunnitelleet yksilöllisen harjoitusohjelman ja valmentajien mukaan haluttuja tuloksia ollaan saavutettu jo ensimmäisen viikon aikana.

HIFK:n kapteeni Hannu Patronen on myös ollut tyytyväinen tehovalmennukseen, sekä nuorten panostukseen.

– Tosi hyvä meininki treeneissä, varsinkin nyt kun on oppinut tuntemaan pelaajat. Kiva nähdä, että on innokkaita pelaajia, ketkä haluaa treenata extraa ja kehittyä pelaajana, Patronen kertoo.

- Ollaan keskitytty tähän asti yksilön taitoihin, eli pallon hallintaan johon kuuluu kuljetus-harhautus-käännös, 1v1 pelaamiseen ja syöttöihin. Fokuksena näissä on tietenkin mahdollisimman paljon pallon kosketuksia.

TTK jatkuu taas sunnuntaina, ja ensi viikolla nuoret viettävät omatoimisen viikon valmentajien yksilöllistä harjoitusohjelmaa noudattaen.


HIFK-SJK lauantaina 21.9. klo 18.00 Telia 5G Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia