AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 30.8.2019

Treenaa Tähtien kanssa - HIFK:n tähtipelaajat mukana tarjoamassa nuorille lisäharjoitusta

Treenaa Tähtien kanssa - HIFK:n tähtipelaajat mukana tarjoamassa nuorille lisäharjoitusta

Hannu Patronen on jakamassa oppia nuorille. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK:n uusi tänä syksynä järjestettävä Treenaa Tähtien Kanssa on erityisvalmennusta tavoitteellisille junioripelaajille.

Valmentajiksi on saatu kivikova kolmikko HIFK:n edustusjoukkueesta. Maalivahdeista vastaa Arnold Origi ja kenttäpelaajista Hannu Patronen sekä Jukka Halme.

Toiminta on tarkoitettu 2004-2012 -syntyneille nuorille, jotka etsivät tehokasta lisäharjoitusta oman kehityksen edesauttamiseen. Osallistujista muodostetaan kaksi pienryhmää, jolla varmistamme, että jokainen nuori saa yksilöllistä valmennusta. Osallistuakseen valmennustoimintaan sinun ei tarvitse olla HIFK:n organisaatiosta, joten muiden seurojen pelaajat ovat myös erittäin tervetulleita mukaan.

Harjoitukset pidetään kaksi kertaa viikossa, niin arkena, kuin viikonloppunakin ja toiminta aloitetaan viikolla 37. Harjoitusten ohella nuoret saavat mukaansa harjoitusohjelman, jonka avulla he voivat oma-aloitteisesti treenata myös vapaa-ajalla.

Ensimmäinen tehoharjoitusjakso alkaa viikolla 37 ja jatkuu viikolle 41, pois lukien viikkoa 39, joka on omatoiminen harjoitusviikko.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset HIFK:n verkkosivuilla.

Lisää uutisia