vko.11 // 23.3.2019

​AC Oulu pysäytti RoPS:n tasapeliin – "olisi pitänyt tehdä 4-5 maalia"

RoPS:n tehot olivat kateissa lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS ja Ac Oulu kohtasivat lauantaina Rovaniemen Keskuskentällä ja päätyivät 0-0-tasapeliin.

Etenkin ottelun ensimmäisellä jaksolla RoPS oli ottelussa vahvasti niskan päällä ja loi tukun hyviä maalipaikkoja. AC Oulun maalivahti Tommi Lindholm oli kuitenkin mies paikallaan ja torjui kaiken mahdollisen.

– Meidän olisi pitänyt johtaa avausjaksoin paikoista 4-5 maalilla. Paikat olivat erinomaisia, näki RoPSin päävalmentaja Toni Koskela.

Tauon jälkeen RoPS ei hyökkäyspäässä enää pystynyt aivan samaan, mutta ei AC Oulukaan juuri maalipaikkoja pystynyt luomaan ja näin päädyttiin 0-0-lopputulokseen.

RoPS:lla oli loukkaantumisten ja maajoukkuekomennusten takia runsaasti poissaoloja. Koskelalla oli lauantaina käytössä hyviä sijaisia lähinnä RoPS:n 2-joukkueesta.

– Tuomas Kaukua ja Severi Salmirinne esittivät mainioita suorituksia.

RoPS:n kokoonpano: Mikko Rantala, Mohamadou Sissiko, Atte Sihvonen, Taye Taiwo, Severi Salmirinne, Sergio Llamas. Henrik Ölander (Adam Mekki), Rasmus Degerman (Tommi Jäntti), Tuomas Kaukua (Jussi Niska), Agnaldo (Eerik Kantola), Aleksandr Kokko (Matias Tamminen).

Lähde: Lapin Kansa