AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 28.3.2019

RoPS:lla mielenkiintoinen kapteenisto - ”Olemme myös hänestä erittäin ylpeitä”

RoPS:lla mielenkiintoinen kapteenisto - ”Olemme myös hänestä erittäin ylpeitä”

Antonio Reguero on kantanut kapteenin nauhaa jo viime kaudella - jaetusti Antti Okkosen kanssa. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS:n vuoden 2019 kapteeni on Antonio Reguero. Maalivahti on kuitenkin edelleen loukkaantunut, joten hänen "tiimiläiset" kantavat vastuuta ainakin alkukaudesta.

36-vuotiaan Antonio Regueron kanssa kapteeniston muodostavat Taye Taiwo, Eetu Muinonen ja Lucas Lingman. Reguero kommentoi kolmikkoa Veikkausliigan avaustilaisuudessa torstaina.

- Taye on erittäin tärkeä pelaaja joukkueellemme. Hän tuo mukaan kokemuksensa erityisesti nuorten kanssa. "Edu" ei taas ole ehkä yhtä puhelias, mutta hän antaa joukkueelle paljon. Kun hän puhuu, kaikki kuuntelevat, Reguero kehui.

- Tammikuussa kun olimme kaikki kolme, minä, Taye ja Edu, poissa, otti Lucas johtajan roolin. Hän on todella nuori, mutta hän ymmärsi asian heti alusta alkaen. Olemme myös hänestä erittäin ylpeitä.

RoPS:n kapteenisto koki tänä vuonna muutoksia, sillä pitkän ja kunniakkaan uran tehnyt Antti Okkonen lopetti huipputasolla viime kauteen.

RoPS kohtaa lauantaina 30.3. klo 16 KPV:n Suomen Cupin puolivälieräottelussa Rovaniemellä. Veikkausliigan napapiiriläiset avaavat vieraissa KuPS:ia vastaan keskiviikkona 3.4. klo 18.30.

Lisää uutisia