AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.10 // 6.3.2018

​TPS:n Latosen kauden tavoite on debyytti Veikkausliigassa

​TPS:n Latosen kauden tavoite on debyytti Veikkausliigassa

Hiljattain 20 vuotta täyttänyt TPS:n keskikenttäpelaaja Joakim Latonen odottaa nälkäisenä Veikkausliigadebyyttiään.

Latonen on esiintynyt edukseen harjoituskaudella. Hän on viimeistellyt jo seitsemän maalia. Niistä nuorukainen iski peräti viisi, kun TPS voitti Kakkosessa alkavalla kaudella pelaavan BK-46:n murskalukemin 11–2.

– Koitan olla sellainen fiksu pelaaja kentällä. Olen yrittänyt pelata pään avulla. Tietty nyt olen ehkä tullut vähän räjähtävämmäksi vielä. Koitan kuljettaa palloa eteenpäin, löytää hyvin syöttöpaikkoja ja tietty tehdä maaleja. Aika sellainen hyökkäävä pelaaja. Vähän puolustuspäässä on vielä tekemistä, Latonen kuvailee itseään.

Alkavalla kaudella hän haluaa pelata ensimmäiset minuuttinsa pääsarjatasolla.

- Suurin tavoitteeni kaudelle 2018 on päästä pelaamaan Veikkausliigaa.

Lisää uutisia