AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.38 // 21.9.2017

KuPS:n Salami: "Meillä on joukkueessa erittäin hyvä ilmapiiri"

KuPS:n Salami: "Meillä on joukkueessa erittäin hyvä ilmapiiri"

Gbolahan Salami on viimeistellyt tällä kaudella seitsemän maalia Veikkausliigassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigassa kolmantena oleva Kuopion Palloseura tavoittelee tiiviisti mitalia ja europaikkaa ensi kesäksi.

Seuraavassa kotipelissään KuPS kohtaa sunnuntaina HIFK:n, joka taistelee tiukasti sarjapaikkansa puolesta.

- Joku voi ehkä luulla että nyt on helppo peli edessä, mutta helppoa peliä ei todellakaan tule. Meidän pitää treenata kovaa, sillä jokainen loppukauden peli on tärkeä ja kova. Meidän pitää keskittyä HIFK-peliin hyvin ja meidän pitää taistella sunnuntaina jotta jälleen voitetaan, tähtihyökkääjä Gbolahan Salami muistuttaa KuPS:n HIFK-pelin käsiohjelmassa.

Salami ratkaisi viime kierroksella Vaasassa pelatun VPS-ottelun viimeistelemällä 1-2- ja 1-3-osumat, jotka takasivat kuopiolaisille kolme pistettä. Tämän kauden kuudes liigamaali syntyi kauniilla puskulla ja kauden seitsemäs liigamaali tuli terävällä viimeistelyllä muutaman metrin etäisyydeltä.

- Olen tietenkin onnellinen maalieni johdosta. Tulin vaihdosta sisään ja pääsin pelaamaan. Ensimmäinen maali tuli Ilmari Niskasen mainiosta keskityspallosta. Ats Purje antoi syötön toiseen maaliini, sitä ei ollut kuitenkaan helppo viimeistellä sillä en ensin nähnyt palloa. Se pyöri jaloissani ja kun näin pallon, lauoin sen sisään. Koetan tehdä jokaisessa pelissä parhaani ja koetan tehdä maaleja ja taistella kovaa. VPS-ottelu oli ensimmäinen peli tällä kaudella jossa tein kaksi maalia samassa pelissä, hyökkääjä iloitsee.

- Kaikki pelaajat taistelivat Vaasassa hyvin ja tekivät hyvin töitä täydet 90 minuuttia joukkueen eteen. Meillä on joukkueessa erittäin hyvä ilmapiiri ja kun se pidetään hyvänä niin me voitamme sunnuntainakin, Salami toteaa.

KuPS-HIFK Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 24.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia