AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
HIFK
4-4-2
#14 Erikson Carlos

11

(1-0)

Yleisöä 1627

FC Inter
3-4-3
#10 Valencic
vko.20 // 25.5.2019

Interin voittoputki päättyi tasapeliin (HIFK-FC Inter 1-1)

Interin voittoputki päättyi tasapeliin (HIFK-FC Inter 1-1)

HIFK ja FC Inter tasasivat pisteet lauantaina Töölössä.

HIFK ja FC Inter pelasivat lauantaina Helsingissä 1-1-tasapelin. Samalla FC Interin neljä ottelua kestänyt voittoputki päättyi.

HIFK aloitti ottelun pirteästi, ja heti ensimmäisillä minuuteilla joukkue pääsi yrittämään maalintekoa, kun pallo pelattiin puolustaja Tero Mäntylälle. Mäntylä jatkoi maalille päin, mutta Aati Marttinen turkulaisten maalilla oli hereillä ja pystyi varmaan torjuntaan.

Maalinteko käynnistyi reilun parinkymmenen minuutin pelin jälkeen, kun pallo pelattiin syvältä alakerrasta ylöspäin aina Erikson Carlosille asti. Brasilialainen nousi Interin puolustuksen ohi ja sijoitti pallon varmasti Marttisen taakse. Maali oli Erikson Carlosille jo kauden kolmas, ja tällä lukemalla hän on HIFK:n paras maalintekijä tähän mennessä.

Lisäosumia ei kamppailun ensimmäisellä puoliajalla nähty, joten tauolle siirryttiin kotijoukkueen yhden maalin johtoasemassa.

FC Inter tuli ottelussa tasoihin, kun toista puoliaikaa oli pelattu kymmenisen minuuttia. HIFK:n puolustuksen harhasyötön jälkeen pallo tuli Filip Valencicin jalkaan. Slovenialainen käytti armotta paikan hyväkseen ja laukoi kauden seitsemännen maalinsa hienolla laukauksella, joka kimposi yläriman kautta HIFK:n maaliin.

Tasoitusmaalin jälkeen ottelu jatkui hieman varovaisemmissa merkeissä, eikä kummallekaan joukkueelle avautunut maalipaikkoja seuraavan vartin aikana. HIFK esitti kuitenkin mielenkiintoisen kuvion ottelun 74. peliminuutilla, kun Tobias Vibe puski pallon eteenpäin rajaheiton jälkeen. Pallo meni eteenpäin Hannu Patroselle, jonka pusku meni vaarallisesti kohti maalia. Marttinen oli kuitenkin tilanteessa ajan tasalla, eikä HIFK päässyt ottelussa uudestaan johtoon. Näin pisteet tasattiin.

HIFK:lle kyseessä oli jo neljäs peräkkäinen 1-1-lukemiin päättynyt tasapeli.


HIFK-VPS Telia 5G Areenalla perjantaina 31.5. klo 18.30 ja FC Inter-Ilves Veritas Stadionilla perjantaina 31.5. klo 18.30. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.