AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 25.5.2019

​Thodesen tyytyväinen pisteeseen - "Molemmilla oli hetkensä"

​Thodesen tyytyväinen pisteeseen - "Molemmilla oli hetkensä"

Tor Thodesenin valmentama HIFK on pelannut jo neljä peräkkäistä 1-1-tasapeliä. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK:n päävalmentaja Tor Thodesen oli tyytyväinen HIFK:n lauantaisen ottelun tulokseen.

HIFK pelasi jo neljännen 1-1-tulokseen päättyneen ottelunsa lauantaina kotonaan FC Interiä vastaan.

– En muista, että joukkueeni olisi koskaan aikaisemmin urallani pelannut neljä kertaa putkeen tasapelin lukemin 1-1. Tämä kertoo siitä, että Veikkausliiga on erittäin tasainen sarja. Juuri nyt jokainen joukkue pystyy ottamaan pisteitä keneltä tahansa, ja tiedän, että me pystymme voittamaan kaikki joukkueet Veikkausliigassa.

- Useita vakiokokoonpanon pelaajia oli tänään sivussa, mutta saimme heidän tilalleen tuoreita jalkoja, ja onnistuimme hyvin etenkin ensimmäisellä puoliajalla. Tänään olisimme voineet parhaimmassa tapauksessa voittaa, mutta olen tyytyväinen yhteen pisteeseen tästä pelistä, sillä molemmilla oli hetkensä, HIFK:n päävalmentaja Tor Thodesen sanoi.


HIFK-VPS Telia 5G Areenalla perjantaina 31.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia