AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.41 // 11.10.2021

"KuPS on upea seura" - jatkosopimuksen tehnyt Paulo Ricardo perheineen viihtyy Kuopiossa

"KuPS on upea seura" - jatkosopimuksen tehnyt Paulo Ricardo perheineen viihtyy Kuopiossa

Paulo Ricardo lupaa antaa kaikkensa mestaruuden eteen. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS julkisti maanantaina brasilialaisen Paulo Ricardon jatkosopimuksen. Topparin ensimmäinen tähtäin on nyt kuitenkin tässä syksyssä.

Vahvana ja kamppailuvoimaisena pelaajana tutuksi tullut Ricardo on erinomainen kiinnitys KuPS:n tulevan kauden joukkueeseen. Sarjakärjessä Veikkausliigakauden loppusuoralla kiitävän joukkueen kulmakivenä on ollut tiivis puolustus, eikä brassitopparin jatko ainakaan heikennä KuPS:n osakkeita myöskään jatkossa.

Tarkasti ja monipuolisesti peliä avaava toppari on itse mielissään jatkosopimuksesta.

- Olen todella iloinen uudesta sopimuksesta. Perheeni on myös Kuopiossa ja hekin ovat viihtyneet Kuopiossa loistavasti. Olemme onnellisia, että saamme jatkaa elämäämme Kuopiossa myös ensi kaudella.

- Valmennus tekee erinomaista työtä ja pidän tavasta, jolla pelaamme. Meillä on hyvä joukkue ja maajoukkuetason pelaajia. Pelaamme monipuolista ja hyökkäävää jalkapalloa, joka tukee myös omia vahvuuksiani. Olemme pelanneet todella hyvän kauden, mutta haluamme olla jatkossa vieläkin parempia, Ricardo iloitsee.

Loppukauden tavoitteen Paulo Ricardo näkee kristallinkirkkaana:

- KuPS on upea seura ja haluan antaa joukkueelle ja kannattajille kaikkeni, että pääsemme yhdessä juhlimaan mestaruutta, brassipuolustaja päättää.

Lisää uutisia