AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 11.10.2021

Paulo Ricardo jatkaa KuPS:ssa - jatkosopimus kauden 2022 loppuun

Paulo Ricardo jatkaa KuPS:ssa - jatkosopimus kauden 2022 loppuun

Paulo Ricardo on noussut isoon rooliin KuPS:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen, kun KuPS ja brasilialaistoppari Paulo Ricardo ovat kirjoittaneet kauden 2022 kattavan jatkosopimuksen.

Elokuun alussa KuPS:n vahvuuteen liittynyt 27-vuotias keskuspuolustaja on ollut merkittävässä roolissa kuopiolaisten alakerrassa. Ricardo on ollut avauskokoonpanossa kaikissa yhdeksässä Veikkausliigan ottelussa mukaantulonsa jälkeen.

Syyskuun 18. päivänä 186-senttinen toppari iski myös Veikkausliigauransa avausosuman KTP:n verkkoon KuPS:n voittaessa Kotkassa 1-2.

Eteläisessä Brasiliassa sijaitsevasta Santa Catarinan osavaltion Lagunan kaupungista kotoisin oleva Ricardo on aiemmin urallaan pelannut Brasilian pääsarjaa Serie A:ta kasvattajaseurassaan Santosissa, Fluminensessa, sekä Goiásissa. Ennen KuPS:aan tuloaan Ricardo edusti Figueirensea.

Brassitopparilla on myös kokemusta Euroopan kentiltä. Kausien 2016-17 ja 2017-18 aikana hän oli lainalla Sveitsin pääsarjajoukkue FC Sionissa, jossa hän kirjasi tililleen 32 pääsarjaottelua Sveitsin Super Leaguessa.

Lisää uutisia