AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.03 // 21.1.2021

​Albion Ademi siirtyy Djurgårdeniin – "Olen kehittynyt paljon Maarianhaminassa"

​Albion Ademi siirtyy Djurgårdeniin – "Olen kehittynyt paljon Maarianhaminassa"

Alvion Ademi suuntaa Allsvenskaniin. (Kuva: Juha Tamminen)

Pitkään tapetilla ollut Albion Ademin siirtyminen IFK Mariehamista on saanut sinettinsä Ademin solmittua nelivuotisen sopimuksen Allsvenskanin Djurgårdenin kanssa.

Kauden 2020 alla IFK Mariehamniin siirtynyt Ademi pelasi erinomaisen kauden Grönvittissä ja sijoittui Veikkausliigan maalintekijätilastossa kakkoseksi 14 maalillaan. Jo kauden aikana moni ulkomainen seura osoitti kiinnostuksensa Ademiin.

Nyt sopimus Djurgårdenin kanssa on selvä. Urheilullisesti menetys on IFK Mariehamnille merkittävä, mutta toisaalta taloudellinen puoli on vahvasti plussalla. Ademi liittyy samalla sellaisten pelaajien kuin Paulus

Arajuuri, Petteri Forsell, Dever Orgill ja Albion Granlund joukkoon – kaikki ovat saaneet uralleen merkittävää nostetta juuri IFK Mariehamnista.

- Olen nyt ollut vuoden Maarianhaminassa. Kaikki on ollut tosi hyvin ja olen kehittynyt paljon sekä ihmisenä että pelaajana, mistä on iso hyöty jatkossa, Ademi sanoo.

- Haluan kiittää IFK Mariehamnin henkilökuntaa ja joukkuekavereitani – kiitos myös kaikille kannattajille, jotka ovat olleet tukena sekä kentällä että sen ulkopuolella. Iso erityiskiitos vielä valmentajilla, eritoten Lukasille, joka uskoi minuun ja sai esille parhaat puoleni kentällä.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia