AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.03 // 23.1.2021

​"Meidän pitää rakentaa uusi show kaudelle 2021" – IFK Mariehamn uuden edessä ilman Ademia

​"Meidän pitää rakentaa uusi show kaudelle 2021" – IFK Mariehamn uuden edessä ilman Ademia

Lukas Syberyjski uskoo Albion Ademin esimerkin olevan houkutteleva. (Kuva: Juha Tamminen)

Albion Ademin siirtyminen Djurgårdeniin IFK Mariehamnista ei ollut yllätys, mutta 14 maalin tekijän paikkaamisessa on tekemistä.

IFK Mariehamnin päävalmentaja Lukas Syberyjski sanoo olevansa ennen kaikkea ylpeä siitä, että Ademista saatiin seurassa irti niin paljon, eikä siirto lopulta harmita.

- Se on vain positiivista pitkässä juoksussa. Näin asiat jalkapallossa toimivat, kun tekee hyviä asioita, suuremmat seurat huomaavat sen, Syberyjski sanoo.

- Sen sijaan ymmärrän sen, että kannattajat pitävät tätä ikävänä sen jälkeen, kun hän tarjosi todellisen shown läpi kauden. Nyt meidän pitää vain rakentaa uusi show kaudelle 2021.

Syberyjski uskoo, että Ademin viitoittama tie voi poikia hyvää myös jatkossa IFK Mariehamnille, vaikka lyhyellä tähtäimellä joukkueeseen jäi iso aukko.

- Tehojen suhteen me menetämme, mutta samalla voitamme, kun osoitamme nuorille pelaajille, että IFK Mariehamn on seura, joka voi nostaa heidät seuraavalle tasolle. Toivon mukaan se houkuttelee lisää nuoria pelaajia tänne.

Lisää uutisia