AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.03 // 22.1.2021

​IFK Mariehamn hakee vielä ainakin kolmea pelaajaa – ei suoraa korvaajaa Ademille

​IFK Mariehamn hakee vielä ainakin kolmea pelaajaa – ei suoraa korvaajaa Ademille

Peter Mattssonilla on vielä verkot vesillä. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin viime kauden maalitykin Albion Ademin siirto Djurgårdeniin sinetöityi torstaina ja 14 maalia viime kaudella viimeistellyt tähtipelaaja pitää luonnollisesti korvata jotenkin.

IFK:n seurajohtaja Peter Mattssonin mukaan suoraa korvaajaa Ademille ei kuitenkaan ole haettu eikä olla hakemassa.

- Olemme suunnitelleet tätä jo pidempään ja olemme hankkineet jo kuusi hyökkäävää pelaajaa ja meillä on tällaisia pelaajia enemmän kuin viime vuonna, Mattsson muotoilee.

- Voi varmaan sanoa niin, että useampi tekemistämme hankinnoista olisi jäänyt tekemättä ellemme olisi laskeneet, että Albion myydään.

Mattsson ei kuitenkaan poissulje sitä vaihtoehtoa, että hyökkäyspäähän olisi vielä tulossa vahvistusta. Pääpaino on kuitenkin nyt muilla pelipaikoilla.

- Voi olla, että hankimme vielä hyökkääjän riippuen siitä miltä vaikuttaa harjoitus- ja cup-otteluiden perusteella. Jos löydämme sopivan pelaajan, jonka tunnemme tarvitsevamme, mutta mitään painetta sen suhteen ei ole.

- Sen sijaan haemme vielä ainakin kolmea pelaajaa ennen liigakauden alkua – yhtä maalivahtia, yhtä puolustajaa ja yhtä keskikentän keskustan pelaajaa, Mattsson listaa.

Lisää uutisia