AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.50 // 17.12.2020

Matias Tamminen palaa KTP-paitaan - vuoden laina FC Interistä

Matias Tamminen palaa KTP-paitaan - vuoden laina FC Interistä

Matias Tamminen pelasi edelliskaudet RoPS:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC KTP onnistui hankkimaan kolmannen kotkalaissyntyisen pelaajan ensi kauden joukkueeseen, kun Matias Tamminen, 19, palaa vahvistamaan vihreävalkoisten hyökkäystä.

Tamminen siirtyy kasvattiseuraansa yhden kauden mittaisella lainasopimuksella FC Interistä.

- Loistava fiilis olla osa KTP:n Veikkausliigajoukkuetta! Tämä on ollut unelmana itselläni pelata Veikkausliigaa Kotkassa. Kotkassa on myös kavereita joukkueessa ja katsomossa, joten päätös tulla Kotkaan oli helppo, Tamminen kertoo.

Matias Tamminen on KTP-kasvatti, joka teki kaudella 2018 KTP:ssä miesten Ykkösessä debyytin aikuisten tasolla. Vuonna 2019 Tamminen teki rohkean päätöksen ja siirtyi vasta 17-vuotiaana Kotkasta Rovaniemen Palloseuraan.

RoPS:n putoamiseen päättyneen kauden 2020 jälkeen Tamminen teki turkulaisen FC Interin kanssa kolmivuotisen sopimuksen. Peliajan suhteen katseet kääntyivät Kotkaan ja osapuolet sopivat Tammisen hakevan vihreävalkoisista kokemusta diilin ensimmäisen vuoden ajan.

- KTP oli omassa mielessä ainoa joukkue, jonka riveissä halusin pelata tulevan kauden Veikkausliigassa ja olen iloinen, että saatiin sovittua laina Kotkaan.

Lisää uutisia