AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 27.4.2024

"Ei minkäänlaisia sympatioita Klubia kohtaan" - Hakan Juho Kilo on Helsingistä, muttei HJK:sta

"Ei minkäänlaisia sympatioita Klubia kohtaan" - Hakan Juho Kilo on Helsingistä, muttei HJK:sta

Juho Kilo on ottanut paikkansa Hakan kokoonpanossa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakaan täksi kaudeksi siirtynyt Juho Kilo on Helsingistä lähtöisin, mutta lauantain vastustaja HJK ei juuri keskikenttämiestä sytytä.

SaPassa pelaamisen aloittanut Kilo pelasi KäPassa ennen siirtymistään Saksaan. HJK on hänelle tuttu ainoastaan vastustajana.

– Ei ole oikeastaan minkäänlaisia sympatioita Klubia kohtaan enkä nykyjoukkueesta oikeastaan tunne pelaajia. Aikaisempina vuosina on ollut ihan läheisiä kavereita, vanhoja luokkalaisia ja maajoukkuetuttuja. Tänä vuonna puuttuvat nekin, Kilo kertoo SporttiUutiset-sivustolle.

Kilo siirtyi jo nuorena Bundesliigaseura HSV:n organisaatioon ja Hampurissa vierähti neljä vuotta ennen paluuta Suomeen viime talvena. Vuodet Saksassa antoivat Kilon mukaan paljon.

– Pelaajana minusta tuli paljon juoksuvoimaisempi ja puolustuspelaamiseni kehittyi paljon. Tipuin kymppipaikalta pelaamaan kutospaikkaa ja kasvoin niin kentällä kuin sen ulkopuolella, Kilo arvioi aikaansa Saksassa.

Kesällä 22 vuotta täyttävä Kilo on ottanut nopeasti paikkansa Hakan kokoonpanossa. Hän on ollut avauksessa kauden kaikissa kolmessa ensimmäisessä ottelussa ja saanut myös maalitilinsä jo auki.

FC Haka - HJK Tehtaan kentällä lauantaina 27.4. kello 15.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: SporttiUutiset
Lisää uutisia