FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.44 // 5.11.2020

​NextGen-ohjelmasarjan neljäs jakso:​ Matias Tamminen - Kotkan poika

​NextGen-ohjelmasarjan neljäs jakso:​ Matias Tamminen - Kotkan poika

Veikkausliigan ja rakennusliike Lehto Groupin NextGen-ohjelmasarjasta on julkaistu neljäs jakso, jossa esitellään RoPS:n Matias Tamminen.

Matias Tamminen on kotkalaisen maalinsylkijäperinteen manttelinperijä. Jos Teemu Pukki suuntasi aikanaan Sevillaan, Tammisella oli toisenlainen suunnitelma. Hän lähti hakemaan kokemusta pohjoisesta, Rovaniemen Palloseuran Veikkausliigajoukkueesta. Tarjolla oli vastuuta, eikä Tamminen kieltäytynyt.

Suuren yleisön silmissä nuoren hyökkääjän läpimurto on jäänyt RoPS:n pelillisesti heikon kauden varjoon. Tämän kauden RoPS:ssa on ollut vaikea loistaa, mutta Matias Tamminen on tehnyt sen hankalassa paikassa.

NextGen-talentteja scouttaavan Sebastian Sorsan mukaan Tammisen tulevaisuudenkuva syntyy yhdistelmästä hyviä enteitä. Hän on isokokoinen, urheilullinen, nopea ja jäntevä. Nuorena miehistynyt. Henkiset valmiudet ovat tehneet vaikutuksen myös kotikaupunkinsa kasvattia läheltä seuranneeseen Niko Ikävalkoon. Perhetausta ja hyvät mentorit näkyvät positiivisena ja määrätietoisena asenteena.

Täältä löydät myös aiemmat jaksot: HJK:n Santeri Väänäsen, Interin Elias Mastokankaan ja Hakan Maximus Tainion.

Lisää uutisia