AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 16.7.2020

Mehmet Hetemaj uhkuu pelihaluja – "Hyvä fiilis nyt kun tuomio on kärsitty"

Mehmet Hetemaj uhkuu pelihaluja – "Hyvä fiilis nyt kun tuomio on kärsitty"

"Mehu" on sovittanut pelikieltonsa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK isännöi kauden toisessa kotiottelussaan perjantaina IFK Mariehamnia ja ainakin yksi lisä nähdään kotijoukkueen kokoonpanossa.

Kauden kaksi ensimmäistä peliä pelikiellon vuoksi missannut Mehmet Hetemaj tekee paluun SJK:n ryhmään tässä ottelussa. Viime kauden lopulta tämän kauden alkuun siirtynyt pelikielto piti SJK-kapteenin sivussa TPS ja FC Lahti -otteluista.

– Nyt tuntuu hyvältä, mutta tuossa kun sain tietää, että olen kaksi ensimmäistä peliä pelikiellossa, niin oli vähän synkkä fiilis. Sitä kauden alkua oli kuitenkin joutunut odottamaan muutenkin niin kauan. Tuntui, että edellisestä Veikkausliigapelistä oli ainakin vuosi. Mutta nyt on hyvä fiilis, kun tuomio on kärsitty ja pääsen taas vapaana pelaamaan, nauraa SJK-kapteeni Hetemaj.

– Minulla tuli siinä viime kauden lopussa kolmannen kerran korttitili täyteen ja siitä tuli sitten kaksi peliä pelikieltoa, jotka piti kärsiä nyt. Ei voi muuta kuin itseään syyttää, kun on liikaa ottanut kortteja.

Hetemaj odottaa paitsi paluuta tositoimiin myös perjantain vastustajaa. IFK:n riveissä on kaksi hyvin tuttua pelaajaa.

– Perjantaina tulee tuttuja vastaan. Maximo Tolonen ja Akseli Pelvas. Pelvaksen kanssa pelattiin täällä yhdessä mestaruusvuosi 2015 ja tunnen hänet toki muutenkin pitkältä ajalta. Tolosen kanssa ystävystyttiin hyvin täällä aikoinaan ja ollaan senkin jälkeen pidetty yhteyttä. Kiva nähdä heitäkin pitkästä aikaa.

Yhtäläisyyksiä joukkueissa on Hetemajn mukaan etenkin siltä kannalta, että koossa on nyt aika erinäköinen ryhmä kuin edelliskaudella.

– IFK Mariehamn on muuttunut aika lailla. Ensimmäiset kaksi peliä heiltä on mennyt esityksellisesti hyvin, mutta tulosta ei ole tullut. Meillä on molemmilla joukkueilla rakentamisvaihe vähän vielä alussa. Varmasti molempien peli kehittyy vielä entisestään, kun kausi menee pidemmälle.

- Odotan silti kovaa peliä ja he ovat olleet hankala vastus meille viime vuosina, muistuttaa Hetemaj.


SJK - IFK Mariehamn OmaSp Stadionilla perjantaina 17.7. kello 18.30.

Lisää uutisia