AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 16.7.2020

​"Nyt olisi mahdollisuus aloittaa hyvillä pistesaldoilla" – SJK hakee tulosta IFK Mariehamnia vastaan

​"Nyt olisi mahdollisuus aloittaa hyvillä pistesaldoilla" – SJK hakee tulosta IFK Mariehamnia vastaan

"Mehu" on luottavaisena perjantain ottelun alla. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:lla on pohjalla alkukaudesta voitto ja tasapeli ennen IFK Mariehamnin kohtaamista OmaSp Stadionilla perjantaina.

Pelikiellon jälkeen paluun kokoonpanoon tekevä SJK:n kapteeni Mehmet Hetemaj muistuttaa hyvän alkukauden merkityksestä koko kautta ajatellen.

– Meillä olisi mahdollisuus aloittaa nyt kausi todella hyvillä pistesaldoilla, jos tästäkin saisi pisteitä. Kuitenkin tuloksellisesti ollaan aloitettu hyvin ja esimerkiksi FC Lahti on ollut meille aina vaikea vastus vieraissa, joten piste sieltä oli mielestäni hyvä tulos, Hetemaj laskee.

– Emme ole myöskään päästäneet kahdessa ottelussa maaliakaan ja siihen kun laskee mukaan vielä harjoituspelit, niin hyvin ollaan pidetty oma maali puhtaana. Siitä on aina tosi paljon helpompi lähteä voittamaan pelejä, kun ei ole pakko tehdä useampaa maalia.

Luotto omaan tekemiseen on myös kova. IFK Mariehamn ei ole vuosien saatossa ollut SJK:lle helppo vastustaja, mutta pisteet kiiluvat kipparin mielessä.

– Kaikin puolin odotan ottelua innolla ja luottavaisin mielin. Tämä viikko on mennyt meillä hyvin, ja nämä aiemmat tulokset ovat antaneet uskoa ja luottamusta meille itsellemme, että olemme hyvä joukkue. Mutta meillä on vielä myös paljon parantamisen varaakin.

- Sitä kautta se fiilis vain paranee, kun tiedämme, että emme ole vielä parhaimmillamme, mutta silti ollaan saatu hyviä tuloksia, sanoo Hetemaj.

Lisää uutisia