AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 7.2.2020

Honkavaara tiukkana: "Emme voi mennä sen taakse, ettemme ole valmiita"

Honkavaara tiukkana: "Emme voi mennä sen taakse, ettemme ole valmiita"

"Honsu" odottaa myös tulosta lauantaina. (Kuva: SJK)

SJK saa lauantaina Suomen Cupin Veikkausliigan karsinnassa vieraakseen FC Lahden ja kumpikin hakee ensimmäistä voittoaan.

Lahti on lohkossa viimeisenä kahdella tappiolla ja SJK on RoPS:n kanssa tasapisteissä samalla maalimäärällä. Lohkosta etenee varsinaiseen Suomen Cupiin neljä parasta joukkuetta. SJK:lla on alla kotitappio FC Hakalle.

- Viime viikonloppuna Haka oli joukkueena meitä parempi tällä hetkellä. Marginaalitilanteissa näki, että he olivat valmiimpia. Meidän peruspelaaminen on ihan ok monin paikoin, mutta sitten kun tuli tiukkoja paikkoja, niin meillä vähän vielä muuttuu yhteispelaaminen. Sitä olemme yrittäneet parantaa tällä viikolla.

- Se on selvää, että kyllä mekin haluamme jo pikkuhiljaa tulosta, eikä voi mennä sen taakse, että emme ole valmiita. Meidän pitää alkaa olemaan valmiita, sanoo SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

FC Lahden pistetili siis näyttää vielä nollaa, mutta Honkavaara varoittaa aliarvioimasta vastustajaa lainkaan.

- KuPS:aa vastaan pelaamassaan ottelussa Lahti oli aika vahva varsinkin pallollisesti. He pitivät paljon palloa ja loivat pelaamalla monta maalipaikkaa. Joten FC Lahti on varmasti paljon parempi mitä tulokset näyttävät.

- Ja varmasti mekin olemme parempia kuin mitä tulokset näyttävät. Emme ole kuitenkaan FC Lahtea vielä miettineet niin paljoa, sillä meillä on ollut omassa pelissä tekemistä.

Olo Honkavaaralla on kuitenkin kaikkineen luottavainen ennen lauantain ottelua.

- Olemme pureskelleet edellistä Haka-peliämme ja käyneet puolustamista vähän enemmän läpi. Ihan perusasioita. Olemme aika innokkaita prässäämään ja olemme nyt käyneet läpi erilaisia vaihtoehtoja siihen. Meillä on ollut hyvä viikko kaiken kaikkiaan. Voin olla tyytyväinen siihen mitä jätkä ovat saaneet aikaan ja miten he ovat esiintyneet harjoituksissa, kiittelee Honkavaara pelaajiaan.


SJK - FC Lahti lauantaina 8.2. kello 14:00 Wallsport Areenalla. Ottelu on nähtävillä suorana lähetyksenä Ruutu-palvelussa.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia