AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 6.2.2020

SJK-paitaan palannut Kujanpää: "Pitäisi alkaa saamaan myös pisteitä"

SJK-paitaan palannut Kujanpää: "Pitäisi alkaa saamaan myös pisteitä"

Aatu Kujanpää hakee tulosta lauantaina. (Kuva: SJK)

SJK jatkaa Suomen Cupin Veikkausliigan karsintaa lauantaina kotiottelulla FC Lahtea vastaan.

SJK:n kaikissa peleissä tänä talvena on pelannut nuori keskikenttäpelaaja Aatu Kujanpää, joka teki paluun kasvattajaseuraansa parin vuoden tauon jälkeen. 21-vuotias Kujanpää oli myös pitkään loukkaantuneena ja nyt SJK:ssa hän on päässyt mukaan täydessä iskussa.

- Ihan jees on mennyt. Ehkä viime pelissä en päässyt parhaalle tasolleni, mutta muuten ihan hyvin. Kovaa ollaan menty myös harjoituksissa koko ajan, vaikka pelejä tässä onkin. Ja niin pitääkin, sillä on kuitenkin pre-season. Kausi tulee vastaan nopeasti, pohtii Kujanpää.

SJK:lla on kahdesta pelatusta cupin ottelusta alla tasapeli ja tappio. Suunta on Kujanpään mukaan tarkoitus nyt kääntää.

- Lauantaina on taas tärkeä matsi ja pitäisi alkaa saamaan myös pisteitä. Emme ole vielä käyneet FC Lahden pelaamista läpi, vaan keskitytty omaan tekemiseen. Nämä ovat raskaita viikkoja, mutta on tosi siistiä olla täällä taas ja tehdä sitä mistä tykkää, Kujanpää toteaa lopuksi.


SJK - FC Lahti lauantaina 8.2. kello 14:00 Wallsport Areenalla. Ottelu on nähtävillä suorana lähetyksenä Ruutu-palvelussa.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia