AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 8.2.2020

​SJK vahvistui taas – Tällä kertaa haaviin jäi Kosovon maajoukkuemies

​SJK vahvistui taas – Tällä kertaa haaviin jäi Kosovon maajoukkuemies

Kuva: SJK

Ruotsin ja Norjan pääsarjoissa meritoitunut, Kosovon A-maajoukkueen Anel Rashkaj on tehnyt sopimuksen SJK:n kanssa.

Keskikenttäpelaajan sopimus kattaa kauden 2020 ja Rashkaj liittyy SJK:n riveihin välittömästi.

Halmstadissa Ruotsissa kasvanut, ja viime kaudella AFC Eskilstunan kapteenina Allsvenskanissa pelannut Rashkaj, on 30-vuotias keskikentän keskustan pelaaja. Rashkaj omaa Ruotsin ja Kosovon passit ja hän pelasi syksyllä päättyneissä EM-karsinnoissa Kosovon maajoukkueessa. Kosovolla on edelleen mahdollisuus edetä EM-kisoihin jatkokarsintojen kautta. Hänellä on kokemusta Ruotsin ja Norjan kahdelta ylimmältä sarjatasolta yli 300:n ottelun verran ja pelejä Kosovon maajoukkueessa toistakymmentä. Rashkaj kuuluu myös maajoukkueen kapteenistoon.

- Olen erittäin tyytyväinen, että pääsimme sopimukseen SJK:n kanssa. Seura vaikuttaa erittäin ammattimaiselta ja olen kuullut paljon hyvää myös joukkueesta. Odotan jo innolla sitä, että pääsen näyttämään taitoni ja ominaisuuteni täällä, uudessa maassa. Lupaan tehdä lujasti töitä ja osoittaa esimerkkini kautta johtajuutta jokaisessa ottelussa ja harjoituksessa, sanoo Anel Rashkaj.

- Tiedän, että täällä on hyviä pelaajia, ammattitaitoinen valmennus ja joukkue on laadukas. Mehmet Hetemaj'n kanssa me pelasimme aikoinaan samassa Kosovon epävirallisessa maajoukkueottelussakin, muistaakseni 2014. En olisi ikinä uskonut, että jonain päivänä me pelaamme vielä samassa joukkueessa ja Suomessa, Rashkaj kertoo lopuksi.

Lisää uutisia